Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

To δίλημμα του 2000 Σημίτης ή Χάος εφαρμόζεται και σήμερα...

Τότε Σημίτης ή Χάος..
Δώδεκα χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Σήμερα Παπαδήμος ή Χάος και όχι εκλογές...

2 σχόλια:

  1. Για πες μας και για το "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ή ΤΑΝΚΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δημοσίευμα είχε απόλυτα δίκιο και αποδείχθηκε μετα από 4 χρόνια που έφεραν στη κυβέρνηση τον Κωστάκη που κατάφερε να μας φέρει στα χάλια του 2009.
    Θυμηθείτε τι παρέδωσε ο Σημίτης το 2004 , την Ελλάδα της αιγλης των ΟΑ και της ανάπτυξης και τι παρέδωσε ο αποδράσας Κωστάκης την Ελλάδα της κακομοιριάς και της μιζέριας.
    Μετά ήρθε και ο ΓΑΠ και τα έκανε όλα ρημαδιό .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.