Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Είναι δυνατόν;Ο Σόιμπλε έπαιζε soduku κατά τη διάρκεια συζήτησης για την Ελλάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Mόνο στο planet-greece

Τόσο σοβαρά μας αντιμετωπίζει ο κ.Σόιμπλε;Στις 27/2/2012 συζητήθηκε στην bundestag,στη Γερμανική βουλή δηλαδή ,το θέμα της νέας χρηματοδόστησης της Ελλάδας. Ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας όμςω κ.Σόιμπλε είχε φαίνεται καλύτερα πράγματα να κάνει.Έπαιζε soduku ,αν έχει το Θεό του ο άνθρωπος. Δείγμα του πόσο πολύ τον απασχολούμε ως χώρα.Δείτε[ΒΙΝΤΕΟ]...


 http://planet-greece.blogspot.com/2012/02/soduku.html

1 σχόλιο:

  1. Η εξήγηση του σερβιτόρου που μπουγέλωσε την αγαπημένη μας Αγκέλα ....
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tno23WPKx3w

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.