Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Το ψήφισαν όλοι ... (το PSI)

Υπερψηφίστηκε πριν από λίγο επί της αρχής και επί των άρθρων, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, για το PSI που είχε εισαχθεί για ψηφοφορία στη Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Το νομοσχέδιο, υπερψηφίστηκε από το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία και..
την Δημοκρατική Συμμαχία, ενώ το καταψήφισαν το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Αριστερά. Το αξιοσημείωτο είναι ότι κανένα κόμμα
δεν ζήτησε να γίνει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ψηφοφορία (πρωτοφανές!) και έτσι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε χωρίς να ξέρουμε τη προσωπική θέση κάθε εθνοπατέρα. Άντε τώρα να δείτε τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με ήσυχη τη συνείδηση σας !!!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ σας και γίνατε όλοι σας πλέον ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. και οι, πατριώτες, του ΛΑΟΣ του Σύριζα και του ΚΚΕ που ήταν; Ξεχάστηκαν; ή είναι και αυτοί στο κόλπο; Μήπως ρυθμίζουν και αυτοί τα δάνειά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.