O Kαρατζαφέρης δεν πάει στην σύσκεψη των αρχηγών ;;

Ενημερώνεται συνεχώς
'Eφτασε πριν λίγο τελικά η μετάφραση στα Γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ
Η σύσκεψη θα γίνει στις 17:00
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης δεν προτίθεται να πάει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπαδήμο.

Ο λόγος της μη συμμετοχής φέρεται να είναι ότι
δεν έχει φθάσει το κείμενο με την επίσημη μετάφραση στα χέρια του ΛΑ.Ο.Σ...

Σχόλια

  1. Καλά, ο άνθρωπος δεν παίζεται. Το έχει στο αίμα του να εξευτελίζεται συνεχώς με τα είπα ξείπα. Δημοσκοπικά πέφτει και οι βουλευτές του τον προβάλλουν σαν το επόμενο πρωθυπουργό που θα μας σώσει. Αλλά μιας και μας έχουν ζαλίσει τα μεγαλοκάναλα με συμβουλές του τύπου τι θα πάθουμε αν δεν εγκριθεί το μνημόνιο θα ήθελα να ξέρω αν είναι ηθικό, λογικό, δεοντολογικό να βγαίνει ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου και να προσπαθεί να μας φοβήσει με το τι θα πάθουμε αν δεν εγκριθεί το μνημόνιο. Όποιος έχει μέχρι τώρα χάσει τον κόσμο γύρω του τι να φοβηθεί; Μη του κόψουν την ήδη κομμένη σύνταξη; Μη δεν έχει να πάρει πετρέλαιο για να ζεσταθεί , αφού και τώρα δεν παίρνει. Μη δεν έχει να φάει, ιδίως τα παιδιά του; Μα ούτε τώρα μπορεί να φάει, εξ' ου και τα συσσίτια. Τελικά μου φαίνεται ότι ο μόνος φοβισμένος είναι ο αδελφός και η παρέα του που θα τους κυνηγάνε στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.