Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο Meto Koloski θα αποκρατικοποιήσει το φυσικό αέριο της Καβάλας;

Η αποκρατικοποίηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη Νότια Καβάλα, ανατέθηκε στη δικηγορική εταιρία «DLA PIPER» (το έργου του νομικού συμβούλου επί θεμάτων αλλοδαπού και ευρωπαϊκού δικαίου). Στέλεχος της εταιρείας υπήρξε ο γνωστός στους αναγνώστες του taxalia ..
Meto Koloski, πρόεδρος της αλυτρωτικής και βαθύτατα μισελληνικής οργάνωσης UMD (Ενωμένη ψευτομακεδονική διασπορά).
Α, και αν δεν απατώμεθα, εκπρόσωπος της DLA στην Ελλάδα είναι ο γιός της κυρίας Λούκας Κατσέλη, Δημήτρης Παπαευστρατίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.