Νigel Farage:Απεγνωσμένοι άνθρωποι..κάνουν απεγνωσμένες πράξεις

Δείτε στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί, τι είπε ο Βρετανός ευρωβουλευτής Niegel Farage, σήμερα στην Ευρωβουλή για την πρόταση της Γερμανίας, την Ελλάδα και την κρίση.
Ο άνθρωπος είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, αυτά που είπε δεν τα έχουν πει ούτε Έλληνες βουλευτές στο κοινοβούλιο.
Μπράβο κ. Niegel Farage..
Μπράβο και πάλι μπράβο 


Δείτε και αυτά







Σχόλια

  1. kala pou uparxoun kai merikes fones ektos elladas ..xmm kai mi Ellinon pou milan gia mas..giati an perimenoume apo ta zoa tous dikous mas mono na pouloun kseroun...na kanoun kati allo den kseroun, oloi tous mam, kaka kai nani einai kai pos tha gemisoun tin tsepoula tous..mpravo kai pali mpravo k.Nigel Farage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος να λειτουργεί "εν κρυπτώ και παραβύστω". Γιατί να συμμετέχει στο Χρηματιστήριο ενω κανείς δεν ξέρει την Μετοχή της.?;;;; Γιατί να υπακούει στην Αγγλική κυβέρνηση και ουχί στην Ελληνική.?;;;;
    Με ποίο δικαίωμα χορηγεί τόν χρυσό του Ελληνικού λαού στά Αγγλικά υπόγεια των Τραπεζών.?;;
    Με ποίο δικαίωμα Δέν δύναται να ελέγχει ή δέν μπορεί η Ελληνική Βουλή - Δικαιοσύνη την Τράπεζα της Ελλάδος, αφού...........είναι της Ελλάδος και.......όχι της Αγγλίας.;;;;;


    Οι Ιταλοί δέν αποδέχονται οτιδήποτε βλαπτικό για τα συμφέροντα της χώρας τους.
    Εμείς πράτττουμε τα ακριβώς αντίθετα.
    Τα δικά μας ύποπτα αμαρτήματα των δικών μας Cavalieri, σύμφωνα και με το αξιόλογο βιβλίο του δημοσιογράφου κ.Δεληολάννη "Βίος και Πολιτείa" του Μπερλοσκόνι, αφου απεικονίζει και την δικιά μας πραγματικότητα, .....Ποιός θα τα ελέγξει?
    Μήπως οι αμερικανοί έχουν την μύγα γιάυτό και μυγιάζονται ? ...αφου το έργο είναι .........Αμερικάνικο!!!



    http://polmarkarch.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση στα ερωτήματά σου Κε ΜΑΡΚΑΡΑ, βρίσκεται εδώ: ΦΕΚ 298 από 7-12-1927 - Ν.3423-7-12-1927 και Νομοθετικό Διάταγμα ΦΕΚ 246 από 10-11-1927.
      Είναι πολύ παλία η ιστορία αυτού του κερδοσκοπικού ιδρύματος των διεθνών τραπεζιτών που είναι φίδι στον κόρφο των Ελλήνων.
      Δεν ελέγχεται από την Ελληνική Κυβέρνηση η Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και δεν λογοδοτεί σ' αυτήν.
      Η επωνυμία της είναι ψευδής. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

      Την καλημέρα μου.

      Διαγραφή
  3. Στειλτε την υποστηριξη σας στα λογια του Nigel. Το προσωπικο του εμαιλ ειναι nigel.farage@europarl.europa.eu
    Ενας αληθινος Ελληνας αν και Βρετανος. Οχι σαν τα δικα μας τα μοσχαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.