Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

H Google δίνει 60.000 δολάρια σε όποιον χακάρει τον Chrome

Με αφορμή το διαγωνισμό Pwn2Own, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να βρουν τα τρωτά σημεία διαφόρων προγραμμάτων, η Google ανακοίνωσε ότι προσφέρει 60.000 δολάρια σε όποιον καταφέρει να χακάρει τον Chrome.
Μάλιστα, δίνει βραβείο και στον 2ο και τον 3ο χάκερ
που θα καταφέρουν να βρουν τα τρωτά σημεία του browser, ύψους 40.000 και 20.000 δολαρίων αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι στον αντίστοιχο περσινό διαγωνισμό, τόσο ο Internet Explorer όσο και ο Safari «έσπασαν» μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ο Google Chrome αντιστάθηκε στους επίδοξους χάκερς για 3η συνεχή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.