Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ GUARDIAN!!! «Οι Υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup πρέπει να κάπνισαν κάτι πολύ δυνατό…»!

 economikos

«Αυτό που κάπνισαν οι Υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup πρέπει να ήταν πολύ δυνατό» σχολιάζουν οι Βρετανικοί Guardian!

Στο άρθρο τους για το νέο πακέτο της Ελλάδας ύψους 130 δις ευρώ, που συμφωνήθηκε στο Eurogroup, με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να δώσουν μια εξήγηση για τα όσα περιλαμβάνονται μέσα στη συμφωνία.

Ο τίτλος τα λέει όλα: "το πακέτο των 130 δις για την Ελλάδα την αφήνει ανεξάρτητη μόνο στο όνομα."

Μάλιστα, επισημαίνει ότι η συμφωνία αυτή έχει χτιστεί πάνω σε σαθρά θεμέλια, ενώ όλα γίνονται για να αποδείξουν ότι ο μηχανισμός του ευρώ δουλεύει κανονικά!

Επίσης, αναφέρει ότι τόσο το ΔΝΤ όσο και οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται με αυτά τα μέτρα που συνοδεύουν τη δανειακή σύμβαση, να φέρουν ανάπτυξη στην Ελλάδα μετά το 2014, κάτι το οποίο αναφέρει και για τους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι πανηγυρίζουν για την συμφωνία.

Και οι τελευταίοι, όπως λέει το άρθρο, ξέρουν καλά ότι η ανεργία θα αυξηθεί, η ύφεση θα ενταθεί και στις πλάτες του ελληνικού λαού θα προστεθεί ένα ακόμα τεράστιο δάνειο ύψους 130 δις ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Το μήνυμα του άρθρου τι καπνίζεις και δεν μας δίνεις κατά το τι πίνεις την θολή σκέψη πάντως την έχουν εξασφαλισμένη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.