Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Εικονικές καταδύσεις με τη Google

Θέλετε να εξερευνήσετε τη μαγεία του βυθού από την άνεση του σπιτιού σας; Το νέο project Catlin Seaview Survey της Google σας το επιτρέπει!
Ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα κοραλλιογενή οικοσυστήματα, το Great Barrier Reef, επέλεξε η Google για να απεικονίσει στις οθόνες των υπολογιστών μας. Στόχος της είναι όχι μόνο να μας προσφέρει ένα οπτικό υπερθέαμα, αλλά και να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν τα αντίστοιχα οικοσυστήματα.
Σύμμαχός της σε αυτή την προσπάθεια είναι εξοπλισμός state of the art, όπως ρομπότ καταδύσεων, high-definition φωτογραφικές μηχανές και άλλος ειδικός εξοπλισμός χάρη στον οποίο θα καταγράφονται υποβρύχιες πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών σε βάθος 30-100 μέτρων.
Το εν λόγω project αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο, ωστόσο μπορείτε να πάρετε από τώρα μία εντυπωσιακή γεύση  Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.