Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Frankfurter Allgemeine:«Νεοέλληνες απόγονοι της Κασσάνδρας»


«Νεοέλληνες απόγονοι της Κασσάνδρας», επιγράφεται ρεπορτάζ της Frankfurter Allgemeine, αφιερωμένο σε εκείνους τους Έλληνες που είχαν προβλέψει τα σημερινά δεινά, αλλά κανείς δεν ήθελε να τους ακούσει. Μεταξύ και ο Γιώργος Φλωρίδης.
Στον τελευταίο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά: «Τον Ιούνιο του 2011 ο Φλωρίδης παραιτήθηκε από βουλευτής όντας εξοργισμένος με τους κομματικούς βαρόνους,
τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά, που αποδείχθηκαν ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την κρίση. Αλλά έχοντας προφανώς και την υστερόβουλη σκέψη, ότι καλό θα ήταν να εγκαταλείψει εγκαίρως ένα βυθιζόμενο πλοίο, στο οποίο ούτως ή άλλως είχε μόνο περιθωριακό ρόλο».
Για την εξαγγελία του Γιώργου Φλωρίδη περί νέου κόμματος, το οποίο μάλιστα τάσσεται υπέρ των απολύσεων στον δημόσιο τομέα η εφημερίδα σχολιάζει: «Παλαιότερα στην Ελλάδα η εξαγγελία ενός πολιτικού ότι θα απολύσει υπεράριθμους δημοσίους υπαλλήλους θα σήμαινε και το τέλος της σταδιοδρομίας του. Τώρα όμως ούτε ο Φλωρίδης, ούτε και η Ελλάδα έχουν τίποτα να χάσουν».
http://www.dw.de/dw/article/0,,15752278,00.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.