Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Νέα μόδα: Γαμήλια προσκλητήρια μέσω Facebook!

Οι καιροί είναι δύσκολοι για όσους σκοπεύουν να ενωθούν με τα δεσμά το γάμου.
Στο γενικό πνεύμα... λιτότητας, πολλά ζευγάρια κυρίως από το εξωτερικό, αποφασίζουν να μην τυπώσουν γαμήλια προσκλητήρια αλλά να δημιουργήσουν ένα event στο Facebook και να καλέσουν τους φίλους που επιθυμούν.
Το μόνο που έχουν να κάνουν οι καλεσμένοι είναι να απαντήσουν
με ένα «ναι», «όχι» ή «ίσως» για το αν θα παρευρεθούν για να ξέρει το ζεύγος πόσους να περιμένουν... στη δεξίωση!
Πρόσφατο ρεπορτάζ των Sunday Times, πάντως, αναφέρει πως επικοινώνησε με διοργανωτές γάμων, οι οποίοι διευκρίνισαν πως αν και πρόκειται για ιδιαίτερα οικονομική και σύγχρονη λύση , τα περισσότερα ζευγάρια «αναγκάζονται» να τυπώσουν και ορισμένο αριθμό προσκλήσεων, για θείες, θείους και λοιπούς γνωστούς που δεν έχουν προφίλ στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.