Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Το Facebook διαβάζει τα sms σας ;;

Το ότι κάποιες υπηρεσίες δεν σέβονται τα προσωπικά μας δεδομένα είναι κάτι γνωστό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάθε μέρα ακούμε και για μια νέα πρακτική παραβίασης της ιδιωτικότητας μας.
Παρόλα αυτά, το να διαβάζει μια εφαρμογή τα sms που έχει κανείς αποθηκευμένα στο κινητό του οπωσδήποτε ξεπερνάει τα όρια.
Αυτό μάλλον φαίνεται ότι κάνει η εφαρμογή του Facebook για τα smart phones.
Όπως ανέφερε βέβαια η εταιρεία, πρόκειται για δοκιμαστική λειτουργία η οποία δεν αφορούσε όλους τους χρήστες. Εξήγησε επίσης ότι η εφαρμογή της χρειάζεται τέτοιες δυνατότητες προκειμένου να προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες στο χρήστη.
Τόνισε πάντως ότι δεν διαβάζει τα sms των χρηστών σε καμία περίπτωση. Την πιστεύουμε, έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.