Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Η ERT WORLD κατακτά συνεχώς έδαφος στο διεθνή χώρο

Η   ERT WORLD  κερδίζει συνεχώς  έδαφος  στο διεθνή χώρο, όχι μόνο μεταξύ των Ελλήνων της Διασποράς, αλλά  και όλων των Ευρωπαίων Αγγλόφωνων πολιτών, αλλά  και της Αμερικής και Αυστραλίας. Δύο κανάλια  μεταδίδουν προς τις κατευθύνσεις αυτές Αγγλόφωνα  δελτία ειδήσεων που παρουσιάζουν  ο Νίκος Αγγελίδης και η Μαριάννα Πετράκη.
Πρόκειται  για την και  την    που αναμεταδίδουν πολλά ενδιαφέροντα από τα τρέχοντα προγράμματα των άλλων καναλιών της ΕΡΤ. Ηδη από την «ERT World Australia»  άρχισε να μεταδίδεται  η ειδική εκπομπή " Από την Αυστραλία με αγάπη".                                   

  Σε ότι αφορά  το αγγλόφωνο δελτίο που εκπέμπεται  Δευτέρα-Παρασκευή  στις 4.30 μμ, γίνεται μια  συντονισμένη δουλειά. Παραλαμβάνονται οι ειδήσεις από τη σύνταξη της ΝΕΤ, γίνεται  σύσκεψη για την αξιολόγησή τους, ποιες και πως θα εικονογραφηθούν  γίνεται μετάφραση  και μοντάζ των εικόνων, υποτιτλισμοί όπου χρειάζονται  και στην  ώρα του  το δελτίο βγαίνει στον αέρα για να κερδίσει περισσότερους τηλεθεατές. Το προγράμματα αυτά  με σχετικά βίντεο, μπορεί να βρει καθείς και  στο www.ert.gr/webtv .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.