Η ERT WORLD κατακτά συνεχώς έδαφος στο διεθνή χώρο

Η   ERT WORLD  κερδίζει συνεχώς  έδαφος  στο διεθνή χώρο, όχι μόνο μεταξύ των Ελλήνων της Διασποράς, αλλά  και όλων των Ευρωπαίων Αγγλόφωνων πολιτών, αλλά  και της Αμερικής και Αυστραλίας. Δύο κανάλια  μεταδίδουν προς τις κατευθύνσεις αυτές Αγγλόφωνα  δελτία ειδήσεων που παρουσιάζουν  ο Νίκος Αγγελίδης και η Μαριάννα Πετράκη.
Πρόκειται  για την και  την    που αναμεταδίδουν πολλά ενδιαφέροντα από τα τρέχοντα προγράμματα των άλλων καναλιών της ΕΡΤ. Ηδη από την «ERT World Australia»  άρχισε να μεταδίδεται  η ειδική εκπομπή " Από την Αυστραλία με αγάπη".                                   

  Σε ότι αφορά  το αγγλόφωνο δελτίο που εκπέμπεται  Δευτέρα-Παρασκευή  στις 4.30 μμ, γίνεται μια  συντονισμένη δουλειά. Παραλαμβάνονται οι ειδήσεις από τη σύνταξη της ΝΕΤ, γίνεται  σύσκεψη για την αξιολόγησή τους, ποιες και πως θα εικονογραφηθούν  γίνεται μετάφραση  και μοντάζ των εικόνων, υποτιτλισμοί όπου χρειάζονται  και στην  ώρα του  το δελτίο βγαίνει στον αέρα για να κερδίσει περισσότερους τηλεθεατές. Το προγράμματα αυτά  με σχετικά βίντεο, μπορεί να βρει καθείς και  στο www.ert.gr/webtv .

Σχόλια