Ετήσια Τακτική Συνέλευση EΣΜΑ 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι
σας ενημερώνουμε πως η Ετήσια Τακτική Συνέλευση του συλλόγου για το έτος 2012 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΔΑΙΔΑΛΟΣ* του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου, έπειτα από ευγενική χορηγία του Προέδρου του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου και εν αποστρατεία συναδέλφου μας κου Κωνσταντίνου Καρκανιά της 14ης σειράς ΣΜΑ. Να σημειωθεί ότι η αίθουσα αυτή έχει ιστορική σημασία για το σύλλογο μας, καθόσον εκεί πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συνελεύσεις ίδρυσης του.

Στη συνέλευση θα διεξαχθούν Αρχαιρεσίες για τη εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, σύμφωνα με το Άρθρο 26 του Καταστατικού.
Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 10:00 και εκτιμάται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14:00.
Το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής:
10:00 Πέρας Προσέλευσης
10:00 – 12:00 Διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης
  • Απολογισμός / Πεπραγμένα Συλλόγου Προηγούμενου Έτους
  • Παρουσίαση / Έγκριση Οικονομικής Κατάστασης Συλλόγου και Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Εισαγωγή Θεμάτων προς Συζήτηση, Συζήτηση και Λήψη Αποφάσεων
12:00 – 12:15 Coffee Break
12:15 – 14:00 Διενέργεια Αρχαιρεσιών
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Ψηφοφορία για την Ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
14:00 Πέρας Γενικής Συνέλευσης
* Η αίθουσα εκδηλώσεων ΔΑΙΔΑΛΟΣ βρίσκεται στην οδό Ρεθύμνου 1Α μεταξύ του Άλσους του Πεδίου του Άρεος και του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας, απέναντι από το κεντρικό κτίριο του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου.

Με εκτίμηση
ΔΣ ΕΣΜΑ

Σχόλια

  1. Έφθασε η ώρα της κρίσης ....
    Και για να μην ξεχνάμε τι έγινε, θυμηθείτε
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/09/blog-post_2169.html?comment

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.