Δείτε τι έγραφε το Dow Jones Newswires στις 3/11/2011: Συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά για επικύρωση δανειακής σύμβασης !!!!

Mα είναι δυνατόν....να έχει συμβεί κάτι τέτοιο;; 
"Καφετζούδες" ήταν ;; 

Διαβάστε το άρθρο του capital.gr
που αναρτήθηκε στις 3/11/2011.

DJ: Συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά για επικύρωση δανειακής σύμβασης

Αβέβαιο κρίνεται το αποτέλεσμα της αυριανής διαδικασίας για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα καθορίσει τη μοίρα της ελληνικής κυβέρνησης αναφέρει το Dow Jones Newswires.

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία με τους υπουργούς να βοηθήσουν τον πρωθυπουργό να λάβει αύριο την επιθυμητή ψήφο εμπιστοσύνης. "Τα πρόσωπα επιρροής του κόμματος κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι θα κερδίσουμε την ψήφο αύριο. Αν λοιπόν υπάρξει κυβέρνηση συνασπισμού, ο Γ. Παπανδρέου θα μπορεί να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, ωστόσο κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι η ψήφος εμπιστόσυνης θα δοθεί", διευκρίνισε η πηγή.
Άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των Παπανδρέου και Σαμαρά για την επικύρωση της δανειακής σύμβασης με την Ε.Ε. "Υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους να επικυρώσουν το σχέδιο", είπε.
Δύο άλλες πηγές επιβεβαίωσαν πως ο πρωθυπουργός συμφώνησε να αποχωρήσει αν σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού με νέο πρόσωπο στο τιμόνι, κοινά αποδεκτό.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το Reuters, επικαλούμενο πηγές της ελληνικής κυβέρνησης, μετέδωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε συμφωνία με τους υπουργούς του να αποχωρήσει και να δώσει την εξουσία σε μια κυβέρνηση συνασπισμού εάν τον βοηθήσουν να κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή.

Σχόλια

  1. Συμφωνησαν να πουλησουν κατι που δεν τους ανηκει...ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Οπως συμφωνησαν και μεταξυ τους οτι τα χρεη των κομματων τους ...τελουν υπο την εγγυηση του κρατους...!!

    ΡΕ ...ποτε θα σας παρει ο κοσμος με τις πετρες...!!

    Ψαχνω κι εγω καποιον να συμφωνησουμε να παρουμε δανεια ..και να τα εγγυηθει ο Σαμαρας και ο Γιωργακης....!!! Θα μας τρελανουν αυτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάποιοι που μας καταλαβαίνουν και μας εμψυχώνουν
    http://www.youtube.com/watch?v=KuohOqhOTUk&feature=player_embedded
    Thank you, Johnnie ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xαϊδεύετε τα αυτιά σας.Το θέμα με την Ελλάδα είναι κάτι που υπάρχει στα ΜΜΕ τουλάχιστον τα διεθνή από τις αρχές του 2010.Οτα τα περισσότερα ΜΜΕ έπλεκαν σενάρια για την πολιτική των δυο μεγάλων κομματων και την συνεργασία των πολιτικών αρχηγών για να βρεθούν κεφαλαια από τους εταίρους μας .Μονο στην Ελλάδα ασχολιόσασταν με M@L@κίες και βλέπατε τα πάντα μέσα από τα πολιτικά πλαίσια και τις μηχανουργίες των κομματων και ποτε δεν αναλύσατε όπως έπρεπε τις "παπαρολογιες" που έλεγε ο Παπανδρέου σε εσωτερικό αλλα ιδιαιτερα στο εξωτερικό.Το καλοκαίρι του 2010 ερχόμενος στην Ελλάδα προσπάθησα να έχω μια συζήτηση για την κατάσταση όπως αυτή διαμορφωνόταν μια και οι πληροφορίες μου ήταν από τα δίaφορα ΜΜΕ στο "εξωρτερικο" συγγενείς και φίλοι όμως ζούσαν σε μια άλλη πραγματικότητα που τα δικά σας ΜΜΕ τους είχαν δημιουργήσει με άθρα αηδίες και συζητήσεις στα παραθυράκια όλες βασισμένες σε κομματικά συμφέροντα.Άρα συμπέρασμα οι ξένοι ήδη έχουν μια ιδέα το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.Το κακό είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ.Γιατί δεν υπάρχει κράτος αφού δεν υπάρχουν ώριμοι πολίτες γιατί μέχρι τώρα νομίζετε ότι να καίς τα πάντα και να καταστρέφεις ο ίδιος τη χωρα σου "είναι αντίσταση" ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΠΡΩΞΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.