Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Aκριβοπούλου: Ο ΓΑΠ μας εξήγησε θυμωμένος κιόλας, πως μας έσωσε και εμείς οι μικρόνοες δεν το καταλάβαμε..(βίντεο)

Απολαύστε την κυρία της Ελληνικής τηλεόρασης.
Δείτε την Κατερίνα Ακριβοπούλου στο βίντεο που ακολουθεί.


“Εάν ο ΓΑΠ πιστεύει αυτά που λέει, τότε δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε, η εξήγηση είναι απλή: Ο άνθρωπος ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν! Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Είχε το θράσος πάλι να τα ρίξει στους κερδοσκόπους, στον Καραμανλή, όλοι όμως πλέον γνωρίζουν ότι φταίει ο …Χαλιμάς!”. Αυτά ήταν και τα ελαφρύτερα σχόλια της για τον “ηγέτη παγκόσμιας εμβέλειας”. 
"Ο ΓΑΠ μας εξήγησε, θυμωμένος κιόλας όπως είδαμε, πως μας έσωσε...
και εμείς οι μικρόνοες δεν το καταλάβαμε "

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Κ. ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ + ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥ ΤΥΠΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΞΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ "ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ".ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ : ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΛΟΓΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ , ΜΕΣΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.