Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη εκλογική δημοσκόπηση...

Το πρώτο blog της Μακεδονίας και από τα πρώτα της Ελλάδος το Ταχάλια ξεκινάει σήμερα (ουσιαστικά από αύριο 29.2.2012), μια μεγάλη δημοσκόπηση που θα μείνει μέχρι την ημέρα των εκλογών, αν γίνουν ...φέτος. Θα τη βρίσκετε στο τέλος του blog , τεχνικά έχει όλα τα εχέγγυα μιας τίμιας ιντερνετικής ψηφοφορίας, δηλαδή φιλοξενείται στον πιό έγκυρο server, αυτόν του polldaddy, έχει κλείδωμα ip και cookies και ο κώδικάς της παρέχεται σε όποιον θέλει.
Ψηφίστε στην δημοσκόπηση στο δεξιό μέρος του blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.