Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Θεός ο Μπουτάρης! Δείτε τι ντύθηκε στο μασκέ πάρτι!

Πάρτυ μασκέ έκανε το Σάββατο η "Πρωτοβουλία" για τη Θεσσαλονίκη. Η παράταξη του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, κάλεσε τους φίλους της "να φάνε, να... πιούνε και να χορέψουνε". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στην Αποθήκη Γ, στο λιμάνι. Δείτε πώς ντύθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης! :


"και Χάρο δεν φοβάται..."

1 σχόλιο:

  1. Ρε πατριώτες τι να πει κανείς; Άσχετα με τις σεξουαλικές προτιμίσεις, δικαιωμά του εξάλου , αλλά τόσο μαλάκες είμασταν που τον ψηφίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.