Παραιτήθηκε η Ν.Ε της ΟΝΝΕΔ Ηλείας και η Τ.Ο ΟΝΝΕΔ Πύργου Ηλείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ ΠΥΡΓΟΥ
Πύργος 13-02-2012
Η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Ηλείας από τον Ιούνιο του 2010 ξεκίνησε μια προσπάθειά προκειμένου να αποτελέσει τη φωνή της νεολαίας. Πορευτήκαμε και δράσαμε με βασικό άξονα τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, με αδιαπραγμάτευτη υποστήριξη προς τους νέους και τις νέες του τόπου μας. Αποφύγαμε συστηματικά τις στείρες, μικροπολιτικές αντιπαλότητες για δημιουργία εντυπώσεων και κομματικό προσηλυτισμό.

Όπως έγκαιρα είχαμε γνωστοποιήσει είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη μείωση του κατώτερου μισθού κι όλα τα μέτρα που εξαθλιώνουν ακόμα περισσότερο τους νέους και βυθίζουν τη γενιά μας στη μιζέρια και τον απομονωτισμό.
Ακόμα περισσότερο διαφωνούμε που όλα αυτά τα δυσβάστακτα και δεσμευτικά μέτρα λήφθηκαν από ένα κοινοβούλιο που δεν αντιπροσωπεύει την λαϊκή βούληση η οποία θα έπρεπε ήδη να έχει αποφανθεί.
Η ηθική και η συνείδησή μας δεν μας επιτρέπουν να εξακολουθούμε να κατέχουμε θεσμικές θέσεις στα όργανα της νεολαίας και του κόμματός μας, από τη στιγμή που διαφωνούμε σε τόσο σημαντικές και καίριες επιλογές. Ως εκ τούτου η παραίτηση των μελών της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΗΛΕΙΑΣ και της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Πύργου είναι μονόδρομος.
Ευχόμαστε να μην επαληθευτούν οι φόβοι και οι ανησυχίες μας.

Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηλείας Τ.Ο. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Πύργου
Λιατσής Σπύρος Βογιατζής Βαγγέλης
Κορδονούρης Ανδρέας Πετρόπουλος Κων/νος
Κυριακόπουλος Γιώργος
Σεβοπούλου Μαρία
Μπέλτσος Διονύσης
Κολόκας Κων/νος


Σχόλια

  1. ΑΞΙΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ.Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΙΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΕΝΑΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.