Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ρίζος του ΠαΣοΚ

Ο Καστανίδης μετά από δύο χρόνια Υπουργός που δεν είχε πει λέξη για το μνημόνιο απόψε στην Κοινοβουλευτική ομάδα σήκωσε μπαιράκι εναντίον των μέτρων.
Το καλύτερο σχόλιο ακούστηκε  από τον ανεξάρτητο βουλευτή Πρέβεζας, Βαγγέλη Παπαχρήστο: «Γι’ αυτό με λένε Ρίζο, όπως θέλω τα γυρίζω». 
 
 
 

2 σχόλια:

  1. ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.