Aποκλειστικό: Ο Βενιζέλος υπέγραψε με την Φιλανδό ομόλογό του συμφωνία εγγυήσεων ...

Image: Valtiovarainministeriö
Η συμφωνία εγγυήσεων αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή της Φινλανδίας στο νέο πακέτο διάσωσης 130 δις ευρώ για την Αθήνα.
Kορυφαίες ελληνικές τράπεζες θα παρέχουν ασφάλεια σε μετρητά και περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας. Η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών Jutta Urpilainen και ο Έλληνας ομόλογός της, Ευάγγελος Βενιζέλος,
υπέγραψαν τη συμφωνία στις Βρυξέλλες κεκλεισμένων των θυρών τη Δευτέρα.
Οι εγγυήσεις δανείων καλύπτουν το 40 % του μεριδίου της Φινλανδίας στο πακέτο διάσωσης.
Βάσει της συμφωνίας, η Ελλάδα θα μεταφέρει το ένα δις ευρώ ομόλογα σε δεσμευμένο λογαριασμό. Σε περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει, η Φινλανδία θα πάρει τα χρήματά της σε 15 έως 30 έτη.
Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αναμένεται να εγκρίνουν ένα δεύτερο πακέτο χρηματοδότησης για την Ελλάδα τη Δευτέρα, με στόχο στη μείωση του ελληνικού χρέους στο 120 % του ΑΕΠ μέχρι το 2020 από 160 % που είναι σήμερα.
YLE, Reuters 
Y.Γ
Η απόλυτη ξεφτίλα και συνταγματική εκτροπή...
Mε ποια δικαιοδοσία υπέγραψε ο κ. Βενιζέλος;
Ποιον ρώτησε, πως υπογράφει σύμβαση χωρίς να περάσει από την Βουλή;
Ποιος έχει εξουσιοδοτήσει τον κ. Βενιζέλο να υπογράφει τέτοιου είδους συμφωνίες..;;
Mήπως το πρόσφατο νομοσχέδιο του PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, που ψήφισε στην Βουλή και η Ν.Δ πλήν των 21;;

Σχόλια

  1. Κάνουν ο,τι θέλουν ,όπως το θέλουν, όπως τους διατάσσουν και όποτε κρίνουν αυτοί.Ο Ελληνικός λαός είναι κάποιοι αμόρφωτοι ημιάγριοι ιθαγενείς που τους κοροιδέυουν εύκολα και με μερικές γυαλιστερές χάντρες θα είναι ευχαριστημένοι!Να τους χαιρόμαστε
    Θ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε ποιό δικαίωμα ο κάθε τυχάρπαστος που του κάπνισε δένει τις ζωές μας και των παιδιών μας για δεκαετίες?ΑΙΧΟΣ!Με αυτά που κάνουν να αγνοούν τη θέληση του Ελληνικού λαού τους βλέπω για κρεματόρια.Είναι κατάπτυστοι,υποδουλώνουν τη χώρα οι ξεδιάντροποι και οδηγούν τους Έλληνες στην εξαθλίωση.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ,τέτοιες ώρες θα έπρεπε να είχαν ξεσηκωθεί όχι μόνο στο Σύνταγμα και τις πόλεις οι άνθρωποι αλλά και οι πέτρες,και τα ζώα,και τα νερά,και τα δάση,και τα βουνά της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχεται η ώρα που θα τα δώσει πίσω αυτά ο πολύς Μπένυ με την περιουσία του. Κι άν δεν φτάσει αυτή τότε με... κάτι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.