Παπουτσής: Παραιτήθηκε από υπουργός για να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Αντί να παραιτηθεί όταν κάηκε η Αθήνα ο Χ. Παπουτσής παραιτήθηκε την Καθαρά Δευτέρα, μόνο και μόνο για να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο Χ. Παπουτσής δεν επέδειξε την ίδια ευθιξία κατά τη διαρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας και παραιτήθηκε για άλλο λόγο από τον αναμενόμενο.
Με μία λιτή ανακοίνωση, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έκανε γνωστό ότι με επιστολή του στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο,
υπέβαλε  την παραίτησή του από μέλος της Κυβέρνησης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, αλλάζουν οι συσχετισμοί και πλέον ο Ε. Βενιζέλος δεν έιναι ο μόναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωναμε πληροφορίες, οι συνεργάτες έχουν κινητοποιηθεί για να συγκεντρώσουν τις υπογραφές που απαιτούνται για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας, η οποία θα γίνει μετά το Εθνικό Συμβούλιο.
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως στις αρχές Μαρτίου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σχόλια

  1. Θα πάρει μαζί του και τους κουκουλοφόρους του. Ευκαιρία για να κατέβουμε στο Σύνταγμα.... χωρίς κουκουλοφόρους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιός θα μας προστατεύσει από τους κουκουλοφόρους ρε παιδιά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει προτεραιότητα ο Τζουμάκας νομίζω. Παλαιότερα στα Πανεπιστήμια οι φοιτητές έλεγαν "Θέλω να γίνω Παπουτσής στην θέση του Τζουμάκα". Άρα είναι μάλλον αγένεια να προηγηθεί ο ΠΡΟΠΟ του Τζουμάκα. Και για να σοβαρευτούμε από τους ανθρώπους που ζητούν να γίνουν αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ καταλαβαίνει κανείς σε τί αδιέξοδο βρισκόμαστε. Άκου, ο Παπουτσής αρχηγός. Μάλλον πλάκα μας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.