Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Τί αγχώνει τις Ελληνίδες στο σεξ;

Τελικά άλλος ένας μύθος καταρρίπτεται και είναι αυτός του ότι μόνον οι άνδρες αγχώνονται για τις επιδόσεις τους στο σεξ, καθώς μία νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει πως και οι γυναίκες έχουν το ίδιο άγχος που τις κάνει πολλές φορές να μην ευχαριστιούνται την σεξουαλική επαφή.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το 68% των γυναικών
που εμφανίζει προβλήματα οργασμού, δήλωσε πως έχει άγχος απόδοσης.
Επίσης το 54% των γυναικών που έχουν επώδυνη επαφή εμφανίζουν επίσης το ανάλογο άγχος. Ενώ ένα ποσοστό 24% που έχει μειωμένη σεξουαλική επιθυμία αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
Πάντως εντυπωσιακό είναι ότι η πλειοψηφία των εκπρόσωπων του ωραίου φύλου δηλαδή το 95,2% ήταν σε σταθερή σχέση και παρ’ αυτά είχε άγχος.

myhnews.gr


1 σχόλιο:

  1. επειδή μόλις ανέβασα κάτι για σεξ, να ξεαγχωθούν ειδεμή θα χάσουν το επίδομα ανεργείας. Ή να μάθουν να παριστάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.