Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο ορισμός του πώς το κάτω κεφάλι τρώει το πάνω λέγεται : Στρος Καν...


Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν ετέθη σήμερα υπό κράτηση με την κατηγορία της "συνέργειας σε μαστροπεία" και "κατάχρηση δημοσίων αγαθών" στην υπόθεση "Κάρλτον", έγινε γνωστό από την εισαγγελία της Λιλ.
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν έφθασε νωρίς το πρωί στο τμήμα της γαλλικής χωροφυλακής όπου είχε κλητευθεί και όπου του ανακοινώθηκε από τους ανακριτές
της δικαστικής αστυνομίας της Λιλ ότι τίθεται υπό κράτηση.

Ο άνθρωπος αυτός κατάφερε να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από όλες τις πλευρές του Ατλαντικού πάντα για το ίδιο θέμα :
SEX...
Αν μπορούσε να συγκρατηθεί , σήμερα θα διεκδικούσε την προεδρία της Γαλλίας και ίσως ο Γιώργος να ήταν ακόμα πρωθυπουργός...
Υ.Γ: Μάλλον έχουν δίκιο όσοι λένε ότι  το καλύτερο αφροδισιακό είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ..

http://antilogos-gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_1185.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.