Την παίζουν για πλάκα τη ΝΔ οι Πασόκοι

Είναι εξπέρ στο να καταστρέφουν τη χώρα, αλλά να διασώζουν το κόμμα και τους οπαδούς τους, αντίθετα με τους αστείους της ΝΔ, που η λέξη αλληλεγγύη τους είναι άγνωστη, οι μισοί είναι υπόδικοι κι οι άλλο μισοί τρώγονται μεταξύ τους. Πολιτική παιδεία μηδέν. Οδήγησαν τον Σαμαρά να κάνει απανωτές κωλοτούμπες και..
εκεί που διέγραφε όσους ψήφιζαν υπέρ του μνημονίου Ι, τώρα απειλεί να διαγράψει όσους δεν ψηφίσουν υπέρ του δεύτερου και πολύ χειρότερου μνημονίου. Και τι κάνουν οι παμπόνηροι πασόκοι, αφού κατέδειξαν τον Σαμαρά στα μάτια των οπαδών του ως κωλοτούμπα; Αφήνουν αρκετούς βουλευτές να παραιτηθούν ή να πούν όχι, για να υπάρχει μαγιά για ένα νέο ξεκίνημα. "Πισινή" που λέι ο λαός.
"Φορτώνουν" τον Βενιζέλο να πάρει -με τον Σαμαρά- επάνω του το ΝΑΙ και βάζουν την Λούκα Κατσέλη να πεί ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ ! Τη Λούκα, την καλύτερη φίλη του Γιώργου Παπανδρέου!

Η οποία θα έρθει, όταν η Ελλάδα καταρρεύσει από το δεύτερο μνημόνιο (σε 5-6 μήνες δηλαδή κι ο Σαμαράς που θα κυβερνάει τότε θα ψάχνει ελικόπτερο να διαφύγει), ως σωτήρας, θα μας πεί "εγώ τα ΄λεγα" και θα ξανα-αναστήσει το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ !
Έτσι επιβιώνει το ΠΑΣΟΚ κουτοδεξιοί.....Ξυπνάτε! Έχει "ιδεολογικές εφεδρείες" για όλα τα γούστα.
-Πετυχαίνει το μνημόνιο; Πάρτε τον σωτήρα Βενιζέλο που έδωσε την σκληρή μάχη.
-Αποτυγχάνει το μνημόνιο; Πάρτε τη Λούκα που τα ΄λεγε ! (δείτε εδώ τι είπε σήμερα)
Ο Σαμαράς θα διαγράφει και το ΠΑΣΟΚ θα μαζεύει.

taxalia

Σχόλια

  1. Λόγια, λόγια, λόγια ...
    Για το γεγονός οτι καταστρέφεται η Αθήνα, καίγονται και πλιατσικολογούνται μαγαζιά (τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι ?), καίγονται νεοκλασσικά (οτι έχει απομείνει από το ένδοξο παρελθόν της πόλης), κουβέντα ....
    Σας σιχάθηκα όλους εσάς που ασχολείστε μόνο με τα κομματά σας και έχετε γυρίσει τη πλάτη στην Ελλάδα.
    Αι σιχτιρ λοιπόν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσαν όλα αυτά να είναι σωστά αν δεν υπήρχε το πρώτο μνημόνιο και πριν από αυτό όλα όσα έγιναν για να καταλήξουμε εκεί. Το πρώτο μνημόνιο έχει όλα αυτά τα οποία οδηγούν και στο μνημόνιο 2. Σε αυτό περιλαμβάνονται όλα, ξένο δίκαιο, μη ισχύς για τα όσα αναφέρονται στο μνημόνιο εκείνο των ελληνικών νόμων και του ελληνικού συντάγματος και άλλα πολλά. Αυτά που έγιναν νόμος του ελληνικού κράτους και από όπου απορρέουν διάφορες διεθνείς συνθήκες απλά τώρα επιβεβαιώνονται, υποχρεωτικά. Γιατί η κυρία Κατσέλη επειδή δεν ψηφίζει τώρα απενοχοποιείται για το ότι μας έβαλε σε αυτή την διαδικασία; Και όποιος άλλος από το ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σε αυτές τις διαδικασίες. Αυτή η συμπεριφορά των διαφόρων του ΠΑΣΟΚ σήμερα μου θυμίζει τον πατροκτόνο που ζήτησε την επιείκια του δικαστηρίου επειδή ήταν ορφανός. Είναι όλοι τους οι αποκλειστικοί και μόνοι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση και τα αδιέξοδα που δημιούργησαν οι πράξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε και οι 2 ειναι για καψιμο παρτε τους να μιν τους βλεπω!

    απλα για πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.