Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

"Ελλάδα του Βορρά" έγινε η Δανία...

Το είπε και το έκανε ο ΓΑΠ...
Μπορεί να μη γίναμε εμείς "Δανία του Νότου", αλλά έγινε η Δανία Ελλάδα του Βορρά...
Λέτε να ήξερε ο ΓΑΠ ότι χρώσταγαν οι Δανοί ;;
«Δανία του Νότου» ήθελε να γίνει Ελλάδα, αλλά τα πράγματα φαίνεται να αντιστρέφονται:
«Ελλάδα του Βορρά» αποκαλεί την πλούσια Δανία η γερμανική έκδοση των Financial Times, καθώς οι Δανοί χρωστούν στα δημόσια ταμεία πάνω από δέκα δισεκατομμύρια ευρώ από φόρους και πρόστιμα που …απλώς δεν πληρώνονται. Ο ανταποκριτής της εφημερίδας στην Κοπεγχάγη επικαλείται στοιχεία της τοπικής εφημερίδας Politiken, σύμφωνα με τα οποία τα χρέη των πολιτών προς το κράτος φτάνουν το 25% των συνολικών εισπράξεων από τον φόρο εισοδήματος, δηλαδή περίπου 1.800 ευρώ κατά κεφαλή… Ακόμα και η κυβέρνηση σηκώνει τα χέρια ψηλά, υποστηρίζοντας ότι πολλοί από αυτούς που χρωστούν είναι άνθρωποι στο περιθώριο της κοινωνίας, οι οποίοι απλούστατα δεν έχουν να πληρώσουν. Ποια είναι η λύση; Ένα «δανέζικο κούρεμα», υποστηρίζει ο Γερμανός δημοσιογράφος.(Πληροφορίες από Deutsche Welle)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.