Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Άρχισε ο αποικισμός της Ελλάδας...

(Αthens News)
Περισσότερα από 160 στελέχη των γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών είναι πρόθυμοι, να έρθουν στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχυθεί ο ελληνικός φορολογικός μηχανισμός, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύεται στο γερμανικό περιοδικό «Wirtschafts Woche», το οποίο θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα.
Το περιοδικό φιλοξενεί δήλωση του Γερμανού αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Hans Bernhard Beus, ο οποίος εξηγεί ότι ένας βασικός παράγοντας είναι η γνώση μιας ξένης γλώσσας - μερικοί από αυτούς μιλούν ελληνικά - ενώ επιστροφή στην ενεργό υπηρεσία συνταξιούχων εφοριακών δεν πρέπει να αποκλειστεί.
Πολλοί από αυτούς προέρχονται από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-
Βεστφαλίας, του οποίου ο υπουργός Οικονομικών, κ. Norbert Walter-Borjans, συγκρίνει την Ελλάδα με την Ανατολική Γερμανία της δεκαετίας του '90, σημειώνοντας ότι ακόμη και η Ανατολική Γερμανία εκείνη την εποχή ήταν “καχύποπτη” προς τη Δύση. “Στην Ελλάδα η καχυποψία θα είναι μεγαλύτερη, εν μέρει λόγω της ακατάλληλης γλώσσας που χρησιμοποιείται από κάποιους στη Γερμανία”, είπε.
Το άρθρο αναφέρεται επίσης σε μια εμπιστευτική έκθεση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με την οποία ο μηχανισμός είσπραξης των φόρων στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα προβληματικός.

2 σχόλια:

  1. Οταν βλέπω κατι τέτοια μου έρχεται στο μυαλό ενα παλιό αντάρτικο
    http://www.youtube.com/watch?v=16OVYg0CyXk&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ακόμα ένα
    http://www.youtube.com/watch?v=NU1-yWZWd9E&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.