Αποστολή εξετελέσθη..Υπογράψανε την δανειακή και τώρα μας πάνε σε χρεοκοπία..

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ..
Σήμερα ο κ. Χατζημαρκάκης στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, έκανε αποκάλυψη βόμβα...
"Η Γερμανία μας ανέχεται μέχρι τον Ιούνιο..Μετά όλα είναι ανοιχτά"
Το λέγαμε και το τονίζαμε από αυτό εδώ το μπλογκ και δυστυχώς επαληθευτήκαμε..
Το είχε πει ο κ. Κουκουλόπουλος ένα χρόνο πριν ότι έχει κανονίσει ο Παπακωνσταντίνου με την Ε.Ε να μεταφέρουν για δυο-τρια χρόνια την χρεοκοπία.


Το είχαμε αποκαλύψει και Εδώ
Οι οίκοι αξιολόγησης είχαν σταματήσει να ασχολούνται με την Ελλάδα γιατί προς το παρόν είχαν καταφέρει αυτό που ήθελαν: να απειλούν την Ευρώπη μέσω ..Αθήνας!
Μετά την αποκάλυψη (εδώ), που αναφέραμε τους λόγους που οι οίκοι έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την Ελλάδα, ο οίκος Fitch ξεκαθάριζε ότι όταν υπογραφεί η νέα δανειακή τότε θα μας υποβαθμίσει σε “selective default”, την ίδια βόμβα έρχεται να ρίξει και η S&P!

Σχόλια

  1. Καραμπινάτη προδοσία.Κανένα κράτος πόσο μάλλον ένα έθνος παραχωρεί...με δημοκρατικές διαδικασίες και πλήρη ...νομιμότητα...από εκλεγμένους ...από τον Ελληνικό λαό την εθνική του κυριαρχία.Αυτά δε τα έκαναν ούτε η Ουγκάντα,ούτε η Μοζαμβίκη,ούτε το Μαλί,ούτε η Μαυριτανία!!!!!Οιάνθρωποι έχουν σαλέψει,είναι για φρενοκομείο,κι αν δεν είναι τότε θα πρέπει κάποιος να τους μαζέψει,πριν αρχίσουμε μια μέρα σκλαβωμένοι και τα Ελληνόπουλα σιδηροδέσμια σε ένα καθεστώς δουλείας χείριστο κι από εκείνα που διαβάζαμε στην ιστορία ή την εποχή των μαύρων που οδηγούνταν στην Αμερική ως δούλοι.ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, SOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.