Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Βασίλης Κικίλιας: Ο κ. Μανιάτης δεν έχει ιδέα τι είναι ΑΟΖ!!!

Ο Βασίλης Κικίλιας γνωστός για το ενδιαφέρον και τον αγώνα που έχει επιδοθεί για ανακήρυξη της ΑΟΖ, απάντησε άμεσα στις δηλώσεις του υφυπουργού ΥΠΕΚΑ Γ.Μανιάτη, που αναφέρθηκε σε "Διακεκαυμένη ζώνη και ασαφές τοπίο στο Αιγαίο και στην Α.Μεσόγειο" 

Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε: "Ο κ.Μανιάτης αποδεικνύει αυτό ακριβώς που φοβόμουν. 

Δεν έχει ιδέα τι είναι ΑΟΖ!!! Η ΑΟΖ δεν προκαλεί πολέμους και απόδειξη για αυτό η Κύπρος το 2011. Δυστυχώς πολλοί επιμένουν να προτάσσουν φοβικά σύνδρομα, προκειμένου να μη δει αυτός ο λαός άσπρη μέρα. Ευτυχώς που ο Τάσσος Παπαδόπουλος και ο Σόλωνας Κασσίνης δεν τους έμοιασαν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.