Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί πήγε ο Ζώης στο βιβλίο Κοτζιά

Ζώης σε ΚοτζιάΕντύπωση προκάλεσε σε πολλούς η παρουσία του ανεξάρτητου βουλευτή Λάρισας κ. Χρήστου Ζώη στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Κοτζιά στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο στη Λάρισα. Ο Λαρισαίος πολιτικός, που ήταν ο μόνος βουλευτής που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, σε παρέμβασή του υπογράμμισε πως βρέθηκε στην εκδήλωση
για να τιμήσει τον Κοτζιά αλλά και τη δική του στάση για το Μνημόνιο2. Εκμυστηρεύτηκε πως διάβασε το βιβλίο του Ν. Κοτζιά («Η πολιτική σωτηρίας ενάντια στην Τρόικα»), σε ένα ταξίδι του στα τέλη Ιανουαρίου στο εξωτερικό και δεν τον άφησε ανεπηρέαστο. Όσο, για τα καλέσματα στελεχών του πρώην κόμματός του για επιστροφή των «γαλάζιων» βουλευτών που διεγράφησαν για το «ΟΧΙ» στο Μνημόνιο2, ο κ. Ζώης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα μεταμέλειας, άρα και επιστροφής στο «γαλάζιο» μαντρί.
Τέλος, ο πρώην υφυπουργός στο πλαίσιο της εκδήλωσης σημείωσε πως δεν έχει αξία η Αριστερά ή η Δεξιά αυτή την περίοδο αλλά προέχει η Πατρίδα.
Σταθερά, πλέον, ο κ. Ζώης κόντρα στο Μνημόνιο2…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.