Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Στα πράσα πολιτικός που έκανε σεξ με τη γραμματέα του σε…κοντέινερ!!!


Χαμός γίνεται στα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία με την ιστορία «κορυφαίου» πολιτικού ο οποίος συνελήφθη να πρωταγωνιστεί σε σκηνή άγριου σεξ με τη γραμματέα του μέσα σε... κοντέινερ.
Ο άνθρωπος είχε πάει να μιλήσει κάπου στην ανατολική Αττική – στα Γλυκά Νερά λένε οι κακές γλώσσες - και εκεί του ήρθε η όρεξη....
Η πλέον εύκαιρη θηλυκή ύπαρξη, εκείνη τη στιγμή, ήταν η εξ απορρήτων συνεργάτιδά του.
Χωρίς να το καλοσκεφθεί με ένα
νεύμα του εξαφανίστηκαν διακριτικά λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης και κατέληξαν κάπου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.
Πού ήταν αυτό; Μέσα σε ένα άδειο κοντέινερ απ' όπου ακούγονταν οι κραυγές και τα βογγητά!
H σεμνή και αυστηρή – όσο και ελκυστική – γραμματέας είχε μεταμορφωθεί, σε δευτερόλεπτα, σε ένα άγριο και αχόρταγο θηλυκό που αποτελεί φαντασίωση για κάθε αρσενικό.
Όσο κι αν προσπάθησαν οι άνδρες της προσωπικής φρουράς του να... σκεπάσουν τα ηχητικά, αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά «ο κόσμος να το έχει τούμπανο κι αυτοί – το ζευγάρι – κρυφό καμάρι».
Πάντως ο πολιτικός τα πήγε εξαιρετικά στην ομιλία του ενώ η συνεργάτιδά του τον παρακολουθούσε με θρησκευτική ευλάβεια με ένα χαμόγελο να ξεφεύγει από τα μισόκλειστα σαρκώδη χείλη της.
Παρά το πάθος, η σχέση του «ζευγαριού» έχει περάσει από πολλά κύματα αφού κάποια άλλη στιγμή ο πολιτικός όχι μόνο την είχε χαστουκίσει αλλά την είχε πετάξει και έξω από το αυτοκίνητο, ευτυχώς όχι γυμνή γιατί τότε το σκάνδαλο θα ήταν μεγάλο.
Αιτία της «αντιπαράθεσης»; Οι... ζηλίτσες της για τις φήμες που είχαν ακουστεί για την εμπλοκή του πολιτικού άνδρα με άλλη ζωηρή ύπαρξη!
http://diktionews.gr 

http://citypress-gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_8253.html

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.