Τρίτο κόμμα το ΠαΣοΚ σε νέα δημοσκόπηση...η απόλυτη κατάρρευση



Το νέο ΠαΣοΚ είναι ο Κουβέλης για άλλη μια φορά καταγράφεται "ανεβασμένος"σε δημοσκόπηση.
Όλα δείχνουν ότι ο Φ.Κουβέλης είναι ο αγαπημένος των νταβατζήδων,μαζί με την Ντόρα που την βάζουν στην βουλή
Σε δημοσκόπηση της Alco για το «Πρώτο Θέμα», στη Βουλή εισέρχονται 9 κόμματα. Η ΝΔ συγκεντρώνει το 24% των προτιμήσεων. Δεύτερη έρχεται η Δημοκρατική Αριστερά, με ποσοστό 11,5%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, με 11%, ο ΣΥΡΙΖΑ, με 8%, ο ΛΑΟΣ με 5%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι, η Χρυσή Αυγή με 3,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία, που πιάνει το 3% και μπαίνει στη Βουλή...

Βάσει τελικών εκτιμήσεων για τα αποτελέσματα των εκλογών, η ΝΔ θα συγκέντρωνε 129-133 έδρες, η ΔΗΜΑΡ 44-47, το ΠΑΣΟΚ 32- 34, το ΚΚΕ 29- 32, ο ΣΥΡΙΖΑ 23- 25, ο ΛΑΟΣ 16- 19, οι Οικολόγοι Πράσινοι 9- 10, ενώ μεταξύ 0 και 9 εκτιμάται πως είναι οι έδρες για τη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Χρυσή Αυγή.
Επίσης, ένα 20% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα στήριζε ένα κόμμα με επικεφαλής τον Λουκά Παπαδήμο, ενώ το 63% αντιτίθεται με τη διαγραφή των βουλευτών που είπαν «όχι» στη νέα δανειακή σύμβαση. 

http://citypress-gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_7280.html

Σχόλια

  1. Aντί να μετράνε κουκιά καλό είναι να αφουγκραστούν τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων.Το κόμμα του Κουβέλη βολεύει αυτή την εποχή κάποιους,είναι η μάντρα όλων των απελπισμένων και πικραμένων,όλων των αποτυχημένων που έχουν μείνει ορφανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οι δημοσκοπήσεις έχουν ίχνος αλήθειας μου κάνει πραγματικά εντύπωση η δημοσκοπική άνοδος του κόμματος του κ. Κουβέλη. Πιστεύουν δηλαδή όσοι τον επιλέγουν σαν μια εναλλακτική λύση ότι ο ίδιος και με αυτούς που έχει επιλέξει θα μας κυβερνήσουν με επιτυχία; Και από την άλλη πλευρά τι δημοσκοπήσεις είναι αυτές που η μια δίνει στο ΠΑΣΟΚ 14%, η άλλη 11% και η άλλη 8% ; Με τί σφάλμα είναι τα νούμερα που δίνουν; και οι δημοσιογράφοι όταν τις παρουσιάζουν πως κάνουν τις συγκρίσεις; παίρνουν, ας πούμε, την δημοσκόπηση με το υψηλότερο ποσοστό της ΝΔ την προηγούμενη περίοδο και την συγκρίνουν με εκείνη που δίνει τώρα το χαμηλότερο ποσοστό για να μας πείσουν για τις μεγάλες απώλειες της; Και βέβαια το ίδιο ισχύει και για τα άλλα κόμματα. Δεν υπάρχουν κανόνες για όλα αυτά; Έτσι με τέτοιες μεθόδους προσπαθούν να επηρρεάσουν τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλης ΤάσιοςΚυρ Φεβ 19, 04:27:00 μ.μ. 2012

    Να μην ξεχάσουμε ότι στην δημοσκόπηση της MARC για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής το κόμμα των Αποστράτων "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" παίρνει 1,3% εάν κάνουμε και την αναγωγή των αναποφάσιστων στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται, τότε το ποσοστό ανεβάινει άνετα στο 2,5% και ίσως και πιο πάνω. Αρα Αρίστο είναι καιρός να ανεβάζεις και κάτι για το κόμμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.