Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Οριστικά με Πάνο Καμμένο ο Γιάννης Μανώλης.

Παρά το ότι στην Συγγρού θα ήταν το “πρώτο βιολί” της λαϊκής δεξιάς, ο Μανώλης επέλεξε να ακολουθήσει την οδό της …ανεξαρτησίας και να συνταχθεί με την προσπάθεια του Πάνου Καμμένου.

“Ο κος Καμμένος είχε πάρει απόφαση να κάνει ένα κόμμα, τώρα υπάρχουν άλλα δεδομένα, θα συμμετέχουν πολλά από τα στελέχη που διαγράφηκαν, ως απλός στρατιώτης θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια, δεν έχω δικαίωμα να πάω σπίτι.»

Προφανώς κάτι θα ξέρει αφού μιλούσε με τους βουλευτές εως
την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.