Η Ιδρυτική διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Αυτή είναι η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος των ανεξάρτητων Ελλήνων.
Διαβάστε την..
anexartitoi

Σχόλια

  1. Ας αγωνιστούμε για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Καλή αρχή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις λόγοι για να ψηφίσει κανείς τον Π. Καμμένο, εφόσον συμφωνεί βέβαια με το Καταστατικό του κόμματός του "Ανεξάρτητοι Έλληνες":

    1. Είναι ο μόνος που προσπάθησε να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο του αιώνα με τις μίζες της Siemens και εκείνος που αποκάλυψε ότι η διαφημιστική εταιρεία CIVITAS μοίραζε πακτωλούς χρημάτων στα ΜΜ"Ε" για λογαριασμό της Siemens με την οποία είχε συνεργασία.

    2. Είναι ο μόνος που δέχθηκε αγωγή από τον Θ. Τσουκάτο επειδή αποκάλυψε ότι εκτός από το ένα εκατ. γερμανικά μάρκα που έφτασε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος ο Τσουκάτος), υπάρχει ένα ακόμη τέτοιο ποσό και πάλι προερχόμενο από τη Siemens, το οποίο κατέληξε σε λογαριασμό στην Ελβετία.

    3. Είναι ο μόνος που τα εβαλε με την οικογένεια Παπανδρέου, αποκάλυψε τα CDS και τα παιχνίδια κερδοσκόπων, την εταιρεία Unigestion που πόνταρε στην πτώχευση της χώρας, τις μπίζνες με Κατάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PARAKOLOYTHO KI EGO THN ALLAGH THS POREIAS TOY KAMMENOY TA TELEYTAIA XRONIA APO ENA NEOPLOYTO MESOASTO SE MIA DYNATH PHONH !! ELPIZOYME OTI DEN EINAI AKOMH ENAS ETHNOPATERAS POY...THA TA KANEI PANO TOY AN ELTHEI H ORA THS ALHTHIAS KAI THS DRASHS !!! AYTH H EPOXH POY PERNAME POLLOYS THA STEILEI STHN ANYPARKSIA, ALLA KAI POLLOYS THA ANADEIKSEI GNOSTOYS KAI AGNOSTOYS !! ALLA POLY NA PROSEKSEI OPOIOS XRHSIMOPOIHSEI TO ONOMA THS ELLADAS GIA NA ANARIXHTHEI STHN EKSOYSIA!! O ELLHNIKOS LAOS EXEI KSYPNHSEI APO TON BATHY YPNO THS KALOPERASHS KAI TOY BOLEMATOS!! KANEIS DEN PROKEITAI PLEON NA TON AIFNIDIASEI GIATI "MPHKE STH POLH O EXTHROS"ALLA OI POLITES AGRYPNOYN KAI OI THERMOPYLES FYLASSONTAI KALA KAI OXI APO TOYS TRIAKOSIOYS KALA TAKTOPOIHMENOYS ETHNOPATERES !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

    "Μούγκα" για το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης!

    Ιδρυτική διακήρυξη

    Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

    Ο φορέας αυτός:

    1. Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

    2. Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.

    3. Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.

    4. Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

    5. Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με:
    α) Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.
    β) Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.

    6. Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών.

    Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

    Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.

    Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετατρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.

    Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.

    Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Αγορά που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία, των τοκογλύφων και των καιροσκόπων.

    Τα παραπάνω προτάθηκαν από 196.400 Ελληνίδες και Έλληνες μέσω του διαδικτύου και αποτελούν τον αρχικό κορμό και την ιδεολογική βάση του κινήματος των πολιτών και θα διαμορφωθούν στη συνέχεια από ανοιχτές διαδικασίες συμμετοχικής δημοκρατίας και διαλόγου.

    Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2012

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Όλα καλά κι ωραία με την διακήρυξη και συμφωνούμε στα περισσότερα σημεία της. ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ/ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;
    Πιστεύουμε πως θα μπορούσε να "χωρέσει" έστω μια...γραμμή για το συγκεκριμένο θέμα!

    Διότι, Πάνο Καμμένε, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές εμείς οι "ακραίοι", οι λαθρέποικοι ήρθαν ΠΡΙΝ από το Μνημόνιο και θα βρίσκονται εδώ και ΜΕΤΑ από αυτό, αν δεν κάνουμε κάτι!

    Υ.Γ. Η επιλογή του αρχιδιαπλεκόμενου Ν. Χατζηνικολάου ως "οικοδεσπότη" στην πρώτη παρουσίαση του κόμματος, λέει πολλά...και αποτελεί "φτύσιμο" στους bloggers και τους απλούς ανθρώπους που σας στηρίζουν...!
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα ο βουλευτής κ.Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου πολιτικού κόμματος που ιδρύεται με πρωτοβουλία του. Δεν προκάλεσε εντύπωση ούτε ο τρόπος που ανακοινώθηκε ούτε αυτή η ίδια η ίδρυση.
    Η απλόχερη παροχή τηλεοπτικού χρόνου για να προβληθεί ο ίδιος και το κόμμα του είναι απόδειξη για μια ακόμη φορά πως στην Πατρίδα μας το δημοσιογραφικό σύστημα και τα αργυρώνητα φερέφωνα του είναι στενά συνδεδεμένα με το πολιτικό σύστημα και τους υπαλλήλους του. Αλλά και η διαπίστωση ότι το καταρρέον πολιτικό σύστημα αντελήφθη πως έχει ανάγκη ενός νέου δεξιοτέχνη της νηπιακής ακροβατικής φιγούρας. Διότι ο επιφανής αστέρας των πολιτικών ακροβασιών αφού εξήντλησε όλες τις αριστοτεχνικές φιγούρες επί μια δεκαετία ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και τη θέση του να αναλάβει άλλος.
    Επιλέχθηκε για το ρόλο αυτό ο κ. Καμμένος. Ασφαλώς για τις δεινές υποκριτικές του ικανότητες που αποτελούν εχέγγυο της επιτυχίας της αποστολής του. Όταν λάβρος από του βήματος της Βουλής κατήγγειλε τις αξιόποινες πράξεις του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας κου Άκη Τσοχατζόπουλου δεν εγνώριζε ότι έχουν ήδη παραγραφεί; Βεβαίως και εγνώριζε. Ενδιαφέρετο όμως για την θεατρική παράσταση προς τον Ελληνικό Λαό.
    Και ηγέρθη ο υπάλληλος ,ως νέος Παπαφλέσσας ,από τη σιγουριά του κοινοβουλευτικού του εδράνου , μετά 20ετή πιστή υπηρέτηση των αφεντικών του, έχοντας εξασφαλίσει την παχυλή βουλευτική σύνταξη για να παραστήσει τον « μεσσία του Έθνους» με τον όψιμο πατριωτισμό του.
    Εντύπωση όμως μας προκάλεσε η πολιτική και πνευματική του πενία. Διότι η πρωτοτυπία του εξανεμίσθηκε στην πλήρη μίμηση των λόγων και των ιδεών του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Της διακήρυξής του και των αρχών του καταστατικού του. Αλλά όσο επιτυχημένος και αν υπήρξε στη μίμησή του δεν θα κατορθώσει ποτέ να μιμηθεί την ειλικρίνεια και το ήθος των μελών του Συνδέσμου . Διότι δεν τα έχει ούτε ποτέ θα αποκτήσει.
    Ο Ελληνικός Λαός έχει ήδη αντιληφθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάθαρση, ούτε ανανέωση , ούτε ελπίδα με τη χρήση τοξικών αποβλήτων. Ο κ. Καμμένος είναι βαριά μολυσμένος από τον άθλιο κομματισμό και οποιαδήποτε σχέση μαζί του οδηγεί στην ανίατη ασθένεια.
    Ας δοκιμάσει τη τύχη του. Είναι βέβαιο πως τουλάχιστον ο ίδιος, ως πιστός δούλος, θα ανταμειφθεί για τις υπηρεσίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστεία και εντελώς αβάσιμα τα επιχειρήματα που εκτοξεύονται εναντίον του Καμμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.