Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Επιτήδειοι, συνειδητοποιημένοι και με υψηλές διασυνδέσεις φορο-εισφοροφυγάδες, "βγάζουν γλωσσίτσα" ...

Επιτήδειοι, συνειδητοποιημένοι και με υψηλές διασυνδέσεις φορο-εισφοροφυγάδες, "βγάζουν γλωσσίτσα" σε Διευθυντές και Ελεγκτές ΔΟΥ, όταν τους καλούν εκεί, "δι' υπόθεσήν" τους....
Η ελλιπής ενημέρωση Περιφερειακών Μονάδων(Π.Μ) από τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, δυστυχώς δημιουργεί μερικές φορές και τέτοιες καταστάσεις στις ΔΟΥ.
Το Διοικητικό προσωπικό υφίσται προσβολές και "υποδείξεις", από τα φορολαμόγια, με αποτέλεσμα τον "επαγγελματικό τους εξευτελισμό" λόγω μη ενημέρωσης τους από το Υπ. Οικ. για επελθούσες φορολογικές μεταβολές, αποφάσεις, ερμηνείες, κλπ.

Πως επιτρέπετε κε Υπουργέ -ως πολιτικός προϊστάμενος- να επικρατεί αυτή η κατάσταση στις Π.Μ του Υπουργείου, δηλαδή να πηγαίνουν τα φορολογικά λαμόγια και να "κολλάμε στον τοίχο" το εξειδικευμένο ελεγκτικό προσωπικό των ΔΟΥ;
Και για να γίνουμε πιο σαφείς.
 Γιατί κ. Π. Οικονόμου κρατάτε στο "συρτάρι" σας "σχέδιο" εγκυκλίου -πολλών εκατομμυρίων- που έχει ετοιμάσει, εδώ και καιρό, η Ανώτατη Φορολογική Διοίκηση και το οποίο προβλέπει, επέκταση της εφαρμογής της υπ' αριθ. 25/2011 γνωμοδότησης της Ολομέλειας του Ν.Σ.τ. Κ, σε όλες γενικώς τις περιπτώσεις -και εκτός ΟΕΟΑ- όσων Golden boys πήραν και παίρνουν "φοροκλεπτικά και εισφοροκλεπτικά", μεγάλες εφάπαξ συνταξιοδοτικές παροχές DAF ;
Πρόκειται για μεγάλα ποσά φόρων και εισφορών κε Υπουργέ, τα οποία χάνει το Ελληνικό Δημόσιο με ευθύνη του Υπουργείου.
Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα "Φορολογούμενου"(Φ), που εκλήθη πρόσφατα στην αρμόδια ΔΟΥ.
Ο κ. (Φ) αποχώρησε τον Δεκ. 2010 από Κρατική Εταιρεία (27 έτη υπηρεσίας σ' αυτή), με "εθελούσια απόλυση και πρόωρη (ετ. γεν. 1954) συνταξιοδότηση" -ελέω και δια χειρός, φωτογραφικών νομοθετημάτων του συνδικαλιστή-υπουργού Γ. Κουτρουμάνη- που όταν τον κάλεσαν -τον "φορολογούμενο"- στην αρμόδια ΔΟΥ, δι' υπόθεσήν του, "έβγαλε γλωσσίτσα" και τους είπε ότι είναι "νόμιμος" και ας λένε ότι θέλουν αυτοί και οι "απ' έξω ρουφιάνοι" και ότι τέλος πάντων ,"αδίκως τον ταλαιπωρούν".
Ο κ. Φ, πήρε τον Ιαν.2011 -όπως λένε οι "από μέσα ρουφιάνοι"- ασφαλιστική αποζημίωση από συμβόλαιο DAF, (που ήταν άδειο κουφάρι, χωρίς υπόλοιπο), αποζημίωση καθαρή και αφορολόγητη περίπου 240.000 €, ενώ είχε λάβει 31 Δεκ 2010, επίσης καθαρές, άλλες 110.000 € (το 50%) αποζημίωση του Ν. 2112/20, λόγω "εθελούσιας απόλυσης".
Οι "από μέσα ρουφιάνοι" -επίσης λένε- ότι το άλλο 50% (περίπου 110.000 € καθαρά) που εδικαιούτο λόγω "απόλυσης", το "εκχώρησε εγγράφως" στον Σύλλογο Εργαζομένων, για "καλό" σκοπό !....
Γεγονός είναι ότι η αρμόδια ΔΟΥ, δεν μπορεί να "πράξει τα δέοντα", έχει τα "χέρια της δεμένα", ελέω σκοπιμοτήτων ή άγνοιας (αδιάφορο) του πολιτικού προσωπικού και των παρατρεχάμενων του ΥΠ. ΟΙΚ.
Δεν πάμε να "φουντάρουμε" κύριοι της Κυβέρνησης όλοι μαζί σαν Κράτος, όταν επιτρέπουμε σε Εταιρείες του Δημόσιου Τομέα και στις διορισμένες Διοικήσεις τους να εισφορο-φορο-κλέβουν ακόμα και ΤΩΡΑ, την στιγμή της ένδειας και της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, προς όφελος της τσέπης τους και άλλων προνομιούχων στελεχών, το ίδιο το Κράτος που τους τοποθέτησε εκεί για να προστατεύουν τα συμφέροντα του !
ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΝ ΓΕΝΕΙ....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.