Χάνς-Πέτερ Φρίντριχ:"να της δώσουμε κίνητρα για έξοδο, που δεν θα μπορεί να τα απορρίψει"

Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών και στέλεχος των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας (CSU) Χάνς-Πέτερ Φρίντριχ συνιστά στην Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα ο Χανς Πέτερ Φρίντριχ, υποστηρίζει ότι «εκτός της ΟΝΕ οι πιθανότητες της Ελλάδας να αναγεννηθεί και να καταστεί ανταγωνιστική θα είναι σίγουρα μεγαλύτερες, παρά εάν παραμείνει στην ευρωζώνη»
Είναι ο πρώτος γερμανός υπουργός που συνιστά την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του κοινού νομίσματος και υιοθετεί μια γραμμή διαφορετική από την επίσημη. Ο κ. Φρίντριχ διευκρινίζει, ωστόσο: «Δεν λέω να διώξουμε την Ελλάδα, αλλά να της δώσουμε κίνητρα για έξοδο, που δεν θα μπορεί να τα απορρίψει».
Deutsche Welle

Σχόλια

  1. Σαν σήμερα πριν 69 χρόνια σε ένα σπίτι στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στους Αμπελόκηπους ιδρύθηκε η ΕΠΟΝ. Ηταν η στιγμή που οι νέοι της εποχής έπαιρναν τη τύχη στα χέρια τους για ελευθερία της πατρίδας και τη λαοκρατία.
    Σαν δείγμα τιμής σε αυτή την ξεχασμένη επέτειο ο ύμνος της ΕΠΟΝ http://www.youtube.com/watch?v=RvidRcpHnpo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.