Βενιζέλος (?) «Είμαστε και γ@μημένοι και δαρμένοι»

Μέσα στη νύχτα της Κυριακής ο Παπανδρέου  συγκάλεσε  διευρυμένο Πολιτικό Συμβούλιο για να συζητήσουν τα μέτρα που επιβάλλει η Τρόικα.
Μέσα στα άλλα σηκώνεται ένας Υπουργός - λαλίστατος και ευφραδής που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις λένε τα ΝΕΑ - και λέει στους υπολοίπους έκπληκτους  Υπουργούς 
«Είμαστε -συγχωρήστε με που
θα σας το πω έτσι- και γ@μημένοι και δαρμένοι. Κάπως έτσι γλαφυρά συνοψίζεται η κατάσταση»
Δύο Υπουργοί συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις ο .......
Βενιζέλος και ο Κουτρουμάνης και ο Κουτρουμάνης δεν είναι ούτε λαλίστατος ούτε ευφραδής.
Βαγγέλη μου εσάς μπορεί η Τρόικα να  σας δείρει και να σας γ@μήσει, διότι έχετε τη μέγιστη ευθύνη. Ο λαός τι σας φταίει εδώ που μας φέρατε. στην απόλυτη φτώχεια..

Σχόλια

  1. Ο μεγαλος πολιτικος που εκανε πραξη τη δηλωση που ειχε κανει στη βουλη τοτε για το πολυνομοσχεδιο 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ Η ΧΩΡΑ'. Σκεφτειτε αν τυχον και γινει πρωθυπουργος αυτος ο αφερέγγυος,που την μια λεει δεν υπαρχουν αλλα μετρα και την αλλη ανακοινωνει μετρα και χαρατσια,τοτε τι μας περιμενει.Δεν χορταινει αιμα με τιποτα αυτο το ΑΠΛΗΣΤΟ γουρουνι.Το μονο που μπορει να σκεφτει ειναι καινουργια χαρατσια και μετρα για τον απλο μεροκαματιαρη-συνταξιουχο λαο και να τα βαλει στην τσεπη.Αυτο ειναι το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ μυαλο του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,χωρις ιχνος ΝΤΡΟΠΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.Και ρωταω δεν υπαρχει κανενας πατριωτης πολιτικος που να του βαλει καποιο φρενο και να τον κλεισει φυλακη για ολα τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βαρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
    Α!Να μην ξεχασουμε και αυτη τη σουπια τον ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ που ειναι συνεργος του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχουμε ξαναπεί, οι άνθρωποι είναι παντελώς ανίκανοι. Το δυστύχημα είναι ότι είναι και θρασύτατοι γιατί αφού φρόντισαν υπό την ηγεσία του φωστήρα ΓΑΠ να μας δέσουν χειροπόδαρα τώρα προσπαθούν να τους πάρουν όλους μαζί τους στον γκρεμό και μάλιστα κατηγορώντας τους. Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον κάποιοι θα πρέπει να δικαστούν και καταδικαστούν για Εσχάτη Προδοσία, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται. Τώρα ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αλλά εκλογές αμέσως μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.