Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Εφαρμόζεται σχέδιο που εκχωρεί την εθνική κυριαρχία της χώρας (ηχητικό)

O Πάνος Καμμένος, Ανεξάρτητος Βουλευτής την Τρίτη 21/2/2012, μίλησε στην εκπομπή «Τα Debate της πολιτικής» των Γιώργου Παπαχρήστου και Αρη Ραβανού για την δανειακή σύμβαση, τη νέα πολιτική κίνηση που ιδρύει, την πολιτική κατάσταση,τους συμβούλους των πολιτικών αρχηγών και το σχέδιο εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας...
Δείτε την συνέντευξη στο οπτικοποιημένο ηχητικό που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.