To νέο κόμμα γεννήθηκε: Ανεξάρτητοι 'Ελληνες



Το κίνημα των πολιτών γεννήθηκε.
Η Παναγιά να είναι βοηθός και προστάτης.
Πάνος Καμμένος

Σχόλια

  1. και με την προταση αγορας της Ελλαδας απο την απλ τι κανουμε?ετσι τωρα μας προτεινουνε την νεα ιδεολογοθρησκεια που πρεπει να εχουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συστρατευόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε μαζί σου, εμείς, οι οικογένειες μας και όλοι όσοι ελπίζουμε ότι θα δούμε την Ελλάδα μας λεύτερη και πάλι.

    "Δαυλὸς τῆς Ἱστορίας Σου, ἔκραξα εἶμαι, καὶ νά,
    ἂς καεῖ σὰν δάδα τὸ ἔρμο μου κουφάρι, μὲ τὴν δάδα τούτην,
    ὀρθὸς πορεύοντας, ὡς μὲ τὴν ὕστερη ὥρα,
    ὅλες νὰ φέξουν τέλος οἱ γωνιὲς τῆς οἰκουμένης,
    ν᾿ ἀνοίξω δρόμο στὴν ψυχή, στὸ πνεῦμα, στὸ κορμί Σου, Ἑλλάδα."

    Ο αγώνας ξεκίνησε! Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεις λόγοι για να ψηφίσει κανείς τον Π. Καμμένο, εφόσον συμφωνεί βέβαια με το Καταστατικό του κόμματός του "Ανεξάρτητοι Έλληνες":

    1. Είναι ο μόνος που προσπάθησε να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο του αιώνα με τις μίζες της Siemens και εκείνος που αποκάλυψε ότι η διαφημιστική εταιρεία CIVITAS μοίραζε πακτωλούς χρημάτων στα ΜΜ"Ε" για λογαριασμό της Siemens με την οποία είχε συνεργασία.

    2. Είναι ο μόνος που δέχθηκε αγωγή από τον Θ. Τσουκάτο επειδή αποκάλυψε ότι εκτός από το ένα εκατ. γερμανικά μάρκα που έφτασε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος ο Τσουκάτος), υπάρχει ένα ακόμη τέτοιο ποσό και πάλι προερχόμενο από τη Siemens, το οποίο κατέληξε σε λογαριασμό στην Ελβετία.

    3. Είναι ο μόνος που τα εβαλε με την οικογένεια Παπανδρέου, αποκάλυψε τα CDS και τα παιχνίδια κερδοσκόπων, την εταιρεία Unigestion που πόνταρε στην πτώχευση της χώρας, τις μπίζνες με Κατάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.