Ήρθε η ώρα της ευθύνης: Τι θα ψήφιζες σήμερα αν ήσουν βουλευτής;

Τα ψέμματα τελείωσαν. Αναρτήσαμε δεκάδες απόψεις, όλων των αποχρώσεων. Διαβάσατε τα πάντα, από τους φανατικότερους υπέρμαχους του ΝΑΙ, μέχρι τους σκληρότερους υπέρμαχους του ΟΧΙ. Ώρα να αποφασίσετε εσείς με αίσθημα ευθύνης και να είστε σίγουροι ότι όλοι οι βουλευτές θα παρακολουθούν με κομμένη ανάσα αυτή την ψηφοφορία. Διαδώστε αυτήν την ψηφοφορία σε blogs, facebook και twitter. Στείλτε στους βουλευτές το δικό σας μήνυμα:


Σχόλια

  1. Θα ψήφιζα στη δημοσκόπηση αν είχε σωστά ερωτήματα

    ΟΧΙ Αντιλαμβάνομαι ότι το ΟΧΙ έχει καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο και οδηγεί στη πτώχευση και στην έξοδο από το Ευρώ, τις έχω μελετήσει, έχω προβληματιστεί, αλλά θα ψήφιζα ΟΧΙ
    ΝΑΙ. Πιστεύω ότι το μνημόνιο 2 είναι επαχθές, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή, γιατί με το ΟΧΙ μπορεί να ζήσουμε ανείπωτα τραγικές καταστάσεις.

    Επίσης αναρωτάμαι, γιατί όταν ο ΓΑΠ είπε για δημοψήφισμα τον επέκρινα με οποιοδήποτε τρόπο και άφησα στη θέση μου να ψηφίσουν τα 300 κοράκια της βουλής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολοκοτρώνης-Βούλγαρις-Νοταράς-Λέων Γ'-ΚωνσταντίνοςΚυρ Φεβ 12, 06:19:00 μ.μ. 2012

    Βέβαια, αν και το ερώτημα είναι "κλειστό", το πιο βασικό ερώτημα (που απουσιάζει) πηγαίνει ΑΛΥΣΙΔΩΤΑ πολύ πολύ πολύ μακριά στο παρελθόν. Πώς φτάσαμε εδώ; ποια τα λάθη; ποιος φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.