Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Κύριε Οικονομολόγε του Μνημονίου

Mάκης Π.
Κύριε οικονομολόγε του μνημονίου, 
βλέπω πολλούς αριθμούς στην οθόνη σας να χορεύουν, νούμερα πολλά ..να καταδιώκουν άλλα ... νούμερα. Ως προς τα νούμερα, ούτε καν θα μπω στον κόπο να επαληθεύσω κάτι απ' όσα γράφετε. ΣΥΜΦΩΝΩ , πάει τελείωσε , έχετε απόλυτο δίκιο ! Υπήρχαν βέβαια computer στο υπουργείο Οικονομικών μας και σε άλλα σπάταλα υπουργεία μας από 15ετίας τουλάχιστον. Στρατιές οικονομολόγων που πληρώθηκαν αδρά μπαινόβγαιναν εκεί μέσα. Κι από υπερωρίες , άλλο τίποτε. Γιατί ανακάλυψαμε τώρα κύριε ότι, η γη δεν είναι επίπεδη ; Εσείς αλήθεια δεν παρακολουθούσατε τις τροχιές σύγκλισης των οικονομιών στην Ευρώπη ; Εμένα ήταν άλλη η δουλειά μου βλέπετε ...λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω....
Τυγχάνω ξέρετε ιδιοκτήτης ενός κοπρίτη και εάν τον εγκαταλείψω κάπου μέσα στη νύχτα, αν τον αφήσω νηστικό και ψοφήσει, έρχεται ο νόμος και με τσακίζει. Αρκεί μια καταγγελία. Ούτε καν θα με ρωτήσουν τι έσοδα έχω και τι περικοπές έχω υποστεί..... Αν ο σκύλος μου αφοδεύσει σε ακατάλληλο σημείο και δεν το πάρω χαμπάρι, ο νόμος επίσης θα με τιμωρήσει……. Είδατε πόσο πολιτισμένοι είμαστε ……με τους σκύλους ; Κι ενώ ισχύουν όλα αυτά για τα υπέροχα κατοικίδια, κυκλοφοράνε στους δρόμους Έλληνες πεινασμένοι, ρακένδυτοι, παγωμένοι κι άστεγοι, παιδιά νηστικά, κι όλα αυτά επειδή προφανώς ΔΕΝ είμαστε αρκούντως πολιτισμένοι με τους ανθρώπους ! Την ίδια στιγμή επιβάλλονται ατέλειωτα οικονομικά μέτρα εναντίον σύννομων ανθρώπων, επί της βάσεως των νέων ορθών μαθηματικών υπολογισμών σας, μέχρι βέβαια να τους φθάσουμε στο σημείο να νοιώσουν εγκαταλελειμμένοι σκύλοι ! Να δείτε που τότε θα επέμβει η Δικαιοσύνη με βάση τις κείμενες διατάξεις για τους .... σκύλους. Τι θέλετε κύριε, να καθόμαστε να κοιτάμε επί μακρόν τα σοφά σας νούμερα ; Έχουμε 2012 κύριε, δεν έχουμε μεσαίωνα . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ επειδή δεν σας βγαίνουν τα νούμερα στα computer. Είναι δύσκολο να το ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ να ακούσει η υφήλιος, αφήνοντας στην άκρη επιτέλους τις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις, τους εκβιασμούς, τις υψηλές θεωρίες, τα ποσοστά και τα greek statistics ; Ενασχολείστε περιπαθώς με την μπουκιά άρτου της ανίσχυρης μάζας και δεν τολμάτε να ασχοληθείτε με τους ισχυρούς παράνομους, οι οποίοι δρούν ανενόχλητοι και υπό πλήρη κάλυψη. Μιλάω για τους διεθνείς κερδοσκόπους, τους οικονομκούς δολοφόνους, τους καταθέτες μαύρου χρήματος σε ξένες τράπεζες, τους ύποπτους οίκους αξιολόγησης, τα καρτέλ και τους πάσης φύσεως καρχαρίες των αγορών. Τι προβλέπει η αριθμολογία σας για αυτούς κύριε ; Διότι για μας τους πολλούς έχετε προβλέψει ότι, ενδεχομένως να καταστραφούμε. Παρακαλώ πολύ να με συγχωρέσετε για το έντονο ύφος . Απλά, δεν αντέχω να βλέπω να απειλούνται, να καταπατώνται και να θυσιάζονται ουσιώδεις ανθρώπινες αξίες στον βωμό των ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ του χρήματος και των αγορών, ούτε τώρα, ούτε πριν από 2 χρόνια, ούτε ποτέ στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.