Μάξιμος Χαρακόπουλος:"Σε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συναινέσει.14 Σεπ.2010 "

Μπράβο Μάξιμε,
Μπράβο...χίλια μπράβο
Αυτές είναι καθαρές-ξεκάθαρες δηλώσεις.
Ποιο καθαρές δεν θα μπορούσαν να είναι... 
Διαβάστε απόσπασμα συνέντευξης του Μάξιμου Χαρακόπουλου (Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ) Βουλευτή Λαρίσης κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Flash 96
Η συνέντευξη δόθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2010, στους Γιώργο Κύρτσο - Σταματόπουλο.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Την έχετε εξηγήσει αυτή τη θέση, κ. Χαρακόπουλε θα μου επιτρέψετε να γυρίσω στο μνημόνιο εδώ βλέπουμε στελέχη της Ν.Δ., δηλαδή ο κ. Βάρδας που είπε ότι αν ξέραμε ότι εξαρτάται από εμάς η ψήφιση με τους 180 θα το ψηφίζαμε. Το είπε στην εκπομπή μας ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος ο βουλευτής της Ν.Δ. Εδώ υπάρχει μια σύγκρουση σε όλα αυτά.
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν νομίζω κ. Σταματόπουλε. Η Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε από την αρχή ότι η πολιτική αυτή του μνημονίου είναι αδιέξοδη και νομίζω ότι γίνεται καθημερινά αντιληπτό αυτό, ακόμη και με τις αισιόδοξες προβλέψεις της κυβέρνησης…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αν απαιτούνταν 180 ψήφοι…
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: …σε τρία χρόνια το χρέος θα φτάσει στα 150% του ΑΕΠ. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Σε κάθε περίπτωση εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι ο κ. Βάρδας δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα στη Νέα Δημοκρατία, είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Βεβαίως συνδέεται με μακρά φιλία με τον Πρόεδρο…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θεωρείται οικονομικός σύμβουλος του Προέδρου έτσι δεν είναι;
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Την επομένη της δήλωσής του ο ίδιος ο κ. Βάρδας ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για προσωπικές του απόψεις. Εκείνο που μπορώ εγώ να σας πω είναι ότι εάν η κυβέρνηση κατέφευγε στην πλειοψηφία των 3/5 για την υπερψήφιση του μνημονίου με επίκληση του άρθρου 28 παράγραφος 2 του Συντάγματος θα ομολογούσε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Αντιλαμβάνεστε ότι σε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συναινέσει. 

Y.Γ
Η πιο πάνω συνέντευξη δόθηκε τον Σεπ.2010.
Τι άλλαξε από τότε μέχρι τώρα στο θέμα της εθνικής κυριαρχίας, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να μας απαντήσει ο κ. Χαρακόπουλος..
Δηλαδή τώρα εκχωρείται κ. Χαρακόπουλε η εθνική κυριαρχία ;;

Σχόλια

  1. Το άρθρο έχει πολύ επιφανειακή προσέγγιση του θέματος. Στην πολιτική λέγονται πράγματα που δεν γίνονται και γίνονται, άλλα, που δεν λέγονται.
    Ο Μάξιμος ως σοβαρός πολιτικός υπεύθυνος για τον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ έχει πιο σφαιρική άποψη.
    Υποχωρούμε τώρα, για να ανασυνταχθούμε και να επιτεθούμε αργότερα, σε 10,20,30,... χρόνια όταν οι πολιτικοί μας δεν θα είναι.. πουλημένοι και τα παιδιά μας θα έχουν τσαγανό και δεν θα είναι hεστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίσαν να γράφουν και τα παπαγαλάκια της Συγγρού. ΔΕΝ μας πείθετε κύριοι.Είστε το πρότυπο της πολιτικής συνέπειας.Μπράβο πουλημένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαέ βασανισμένε, ξαναψήφισέ τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρίστο μας τα γυρίζεις, αποφάσισε τελικά με ποιούς είσαι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.