Πότε θα γίνουν οι εκλογές ;;

Μάθαμε επιτέλους πότε θα γίνουν οι εκλογές στην Ελλάδα.
Το λέει ξεκάθαρα σε ανακοίνωσή της η Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων.
Κάτι θα ξέρουν αυτοί...


Γράφαμε εδώ  για την ανακοίνωση της Αμερικανικής Επιτροπής Εβραίων (AJC), σχετικά με το e-mail του κ. Σαμαρά.
Oι εκλογές θα γίνουν τον Απρίλιο..
Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αμερικανικής Επιτροπής Εβραίων (AJC).
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:
"Οι δύο αμφιλεγόμενοι πολιτικοί Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, που πρόσφατα παραιτήθηκαν από κόμμα της άκρας δεξιάς Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ή ΛΑΟΣ, σχεδιάζουν να κατέβουν ως υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Απριλίου."

Σχόλια

  1. τις εκλογές χρονικά τις ρυθμίζει η δυνατότητα να βγεί ένας ή και οι τρείς πολιτικοί φορείς που υπέγραψαν τα πάντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι πολιτικοί θέλουν πολύ ξύλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.