Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος είναι ο κ. Νικολούδης που αρνείται να δώσει στη Βουλή ονόματα δημοσίων προσώπων εκλεγμένων από τον λαό;

20120224-153436.jpgeconomikos 
Τι σόι πολίτευμα είναι αυτό που επιτρέπει σε κάποιον κ. Νικολούδη να μην δίνει στοιχεία βουλευτών στο ελληνικό κοινοβούλιο; Είναι δυνατόν να επικαλείται προσωπικά δεδομένα, τη στιγμή που πρόκειται για προκλητικές συμπεριφορές στα μάτια του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού;

Δεν γίνεται η βουλή να ζητά στοιχεία βουλευτή και να μην δίνονται απευθείας τα στοιχεία του, αφού προσωπικά δεδομένα (και δη οικονομικά για λόγους διαφάνειας) δεν νοείται να επικαλούνται οι βουλευτές!
 
Από τη στιγμή που επιλέγουν οι ίδιοι να ακολουθήσουν τον πολιτικό – δημόσιο βίο, όλα θα πρέπει να είναι στο φως για να ξέρουν οι Έλληνες πολίτες που τους έδωσαν την ψήφο τους τι κάνουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Στο κάτω – κάτω δεν τους υποχρέωσε κανείς να είναι βουλευτές…

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕ ΧΟΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΟ ΟΤΙ Ο Μ.....ΚΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΨΑΧΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.