Βοηθείστε αδέρφια δημοσιογράφοι

Γράφει ο Μάκης Π.
Ευχαριστώ πάρα πολύ κάποιους κορυφαίους ευρωβουλευτές για τις σημερινές δηλώσεις τους υπέρ της Χώρας μας.
Τα Ελληνικά ΜΜΕ , τηλεοπτικά , ραδιοφωνικά και έντυπα ας παραδειγματιστούν επιτέλους από τους φιλέλληνες ξένους.
Με βαθύτατη θλίψη δηλώνω πως καιρό τώρα έχω την εντύπωση ότι, κάποια Ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα. 

Αλήθεια τι θα έδειχναν , τι θα έλεγαν και τι θα έγραφαν τα ΜΜΕ αν είχαμε κανονικό πόλεμο, με ανθρώπους στο μέτωπο , με νεκρούς -  τραυματίες και αιχμαλώτους, χήρες , ορφανά , φτώχεια και εξαθλίωση ;

Σε περίοδο Πολέμου τα ΜΜΕ :
- Θα αμφισβητούσαν άραγε το δίκαιο του Αγώνα των Ελλήνων  για οποιοδήποτε, μα για οποιοδήποτε λόγο ;
- Θα διαχώριζαν τους Έλληνες ;
- Θα μιλούσαν έστω και εμμέσως υπέρ του εχθρού, την ίδια στιγμή που χύνεται Ελληνικό αίμα ;

Βοηθείστε αδέρφια δημοσιογράφοι.

ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ με όλα αυτά τα δεινά και δεν είμαι εγώ που το λέω, αλλά κάποιοι άλλοι μεγαλόσχημοι, πλην όμως ...για άλλους λόγους.
Βοηθείστε να διαμορφωθεί η γνώμη των λαών όλου του κόσμου για την άδικη επίθεση κατά της Χώρας μας.

Σχόλια

  1. Μιά πρόταση που δεν ταιριάζει στο θέμα της καταχώρισης αυτής αλλά νομίζω ότι είναι καλό να αναφερθεί και ίσως να σχολιασθεί. Τις τελευταίες μέρες μιλάμε για το που θα βρεθούν 100, 200 η κάτι τέτοι εκατομμύρια ευρώ. Η πρόταση μου είναι να επιστρέψουν τα κόμματα την ενίσχυση τους από τον προϋπολογισμό, τον φετεινό αλλά και τους επόμενους και να ψάξουν να βρούν από αλλού χρηματοδότηση. Νομίζω ότι τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν είναι περισσότερα από αυτά που η τρόϊκα ζητάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειδή το ξέχασα μιά άλλη πηγή χρημάτων είναι η πλήρης περικοπή των επιχορηγήσεων στις μη κυβερνητικές οργανώσεις. Στην κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας δεν υπάρχουν περιθώρια να χρηματοδοτούμε, εμείς οι Έλληνες πολίτες, τις κάθε λογής Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Αν υπάρχουν κάποιες που θα πρέπει να διατηρηθούν θα πρέπει να κάνουν πλήρη λογιστική οικονομική απόδοση για την μέχρι τώρα δραστηριοτητά τους και στην συνέχεια να διατηρηθούν εκείνες που επιτροπή από όλα τα κόμματα της βουλής θα αποδεχτεί.
    Και βέβαια αυστηρότατος έλεγχος στις κάθε είδους παροχές, κυρίως υγείας, στους λαθρομετανάστες. Και επειδή θα ήταν σκληρό να τους αφήσει κανείς στο έλεος του θεού από πλευράς υγείας το βάρος της σχετικής δαπάνης να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.