Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζει την παραπληροφόρηση η φυλλάδα ...Με σημερινό της πρωτοσέλιδο συνεχίζει την ΦΗΜΗ για παραίτηση Παπαδήμου που χθες βράδυ ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κ. Καψής ΔΙΕΨΕΥΣΕ...
Τώρα πώς στο μυαλό τους πώς καταφέρνουν να νομίζουν  ότι οι πολίτες θεωρούν ΑΡΝΗΤΙΚΗ την εξέλιξη αυτή , κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει !!!

ΜΑΚΑΡΙ να γίνει έτσι ...
ΜΑΚΑΡΙ να ΜΗΝ συμφωνήσει ο Α.Σαμαράς (γιατί οι άλλοι έχουν ήδη συμφωνήσει ακόμα και στην "μακροημέρευση" της κυβέρνησης) και να ΤΗΡΗΣΕΙ τις απειλές του ο κ. Παπαδήμος... 

antilogos-gr

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.