Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Αύριο η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το έλλειμμα του 2009

Σε πρώτη συνεδρίαση συνέρχεται αύριο το μεσημέρι η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που θα διερευνήσει τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009, για να εκλέξει προεδρείο και να καθορίσει τον κατάλογο των μαρτύρων που θα προσέλθουν για να εξεταστούν.

Η Εξεταστική Επιτροπή απαρτίζεται από 14 μέλη, ενώ δεν συμμετέχουν η ΝΔ και το ΚΚΕ.

Το ΠΑΣΟΚ έχει ορίσει τους βουλευτές Ευ. Κουτμερίδη, Αθ. Παπαγεωργίου, Δ. Παπουτσή, Χρ. Πρωτόπαπα, Π. Ρήγα, Μ. Στρατάκη, Δ. Τσιρώνη και Ελπίδα Τσουρή, ο ΛΑΟΣ τον Αθ. Πλεύρη και ο ΣΥΡΙΖΑ το Δ. Παπαδημούλη.
Από τους ανεξάρτητους βουλευτές συμμετέχουν ο Ηλ. Θεοδωρίδης, ο Π. Κουρουμπλής, ο Οδ. Βουδούρης και ο Θ. Παραστατίδης.
Η Επιτροπή αναμένεται να ολοκληρώσει το έργο της στις 23 Μαρτίου. 
AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.