Ο σύζυγος της Ντόρας Ι. Κούβελος ο άνθρωπος που έβγαλε το 1 εκατ. στο εξωτερικό!

economikos 

Ο Ισίδωρος Κούβελος ήταν τελικά ο άνθρωπος που έβγαλε το εκατ. στο εξωτερικό στις 4 Μαρτίου, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση!

Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως είπε η ΝΕΤ, το έκανε για εμπορικούς λόγους (αγορά πλοίου) και όχι για κατάθεση στο εξωτερικό.

Πάνε να καλύψουν την Πρόεδρο της ΔΗΣΥ, αφού μπορεί να πρόκειται για μη πολιτικό πρόσωπο, αλλά για συγγενή του και μάλιστα ιδιαίτερα στενό.

Από την άλλη, Αργύρης και Πετσάλνικος άφηναν να διαρρέεται μέρες τώρα ότι πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα νυν βουλευτή, χαρακτηρίζοντας το θέμα κυρίως ηθικό.

H Nτόρα Μπακογιάννη πάντως, κάνει λόγο για σπίλωση του ονόματος του συζύγου της, αφού επρόκειτο όπως λέει για επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.