Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ το 1967 ΕΙΣ ΣΤΑΣΙΑΚΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΡΟΕΒΗ ΧΘΕΣ Ο κ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ...

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


5 σχόλια:

 1. Ετοιμαζόμουν να σχολιάσω, αλλά είδα την προειδοποίησή σου πάνω από το παραθυράκι των σχολίων, και δεν σχολιάζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αρίστο, τώρα τα βάζεις και με νεκρούς ? Μέχρι εκεί έφθασες ?
  Για εξήγησε μας τι θες να μας πείς με την αναφορά σου σε δημοσίευμα του 67 (και μονο την επικεφαλίδα) και μάλιστα δύο μηνών πριν το πραξικόπημα των φασιστών της 21 απριλίου ?
  Τι θες να περάσεις ειδικά σε ανθρώπους που δεν έζησαν την συγκεκριμένη εποχή ?
  ΥΓ Αρίστο, σου θυμίζω οτι ο Ανδρέας και η πολιτική του προσφορά έχει κριθεί τόσο από την ιστορία όσο και από τον ελληνικό λαό και κάτι σαν και εσένα επ' ουδενί μπορόυν να κηλιδώσουν τη μνήμη του μεγάλου ηγέτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είδες τι προκατειλημμένος είναι ο Αρίστος. Διαβάζει τις δηλώσεις των φίλων του ¨μεγάλου¨Ανδρέα και επηρεάζεται.
   http://pyrgos-news.blogspot.com/2012/02/blog-post_5764.html

   Διαγραφή
 3. Μεγάλος ηγέτης ο Ανδρέας, ναι. Μόνο που θα πρέπει να διευκρινήσουμε και στο τι είναι μεγάλος. Διαβάσατε την συνέντευξη του Πεπελάση; Είναι φανερό ότι ήταν μεγάλος για τον εαυτό του και την οικογένεια και μόνο. Ότι τραβάμε τώρα αυτός τα ξεκίνησε και τα δημιούργησε. Φρόντισε όμως να μη φανούν όσο ζούσε. Την συνέχεια την ανέλαβε ο γυιός του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.