Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Ημέρες του... 1941

Βαρυχειμωνιά. Στους άδειους δρόμους οι νιφάδες του χιονιού «ντύνουν» αργά και σταθερά τους αστέγους. Κατήφεια. Στη Γερμανία ερίζουν για το αν, το πότε και το πώς θα τοποθετηθεί επίσημα ο «γκαουλάιτερ» που θα διοικεί ό,τι έχει απομείνει από την Ελλάδα. Στις Βρυξέλλες διαφωνούν. Θέλουν δικό τους «επίτροπο ελληνικών υποθέσεων», όχι διορισμένο από το Βερολίνο.
Στη Βουλή της δοτής πλειοψηφίας νομοθετούν για τα...
μικρογεύματα που θα πετάξουν περιφρονητικά, σαν ψίχουλα, στους πεινασμένους μαθητές, που τρέμουν από την ασιτία. Η επηρμένη και ανελλήνιστη υπουργός «Παιδείας», η Αννα Διαμαντοπούλου της Μπίλντερμπεργκ, ετοιμάζει την τελική της επίθεση εναντίον του έθνους: το κλείσιμο χιλιάδων σχολείων.
Οι ξένοι διψάνε για τα υπάρχοντά μας. Η Αννα Διαμαντοπούλου θέλει να βάλει λουκέτο στις ψυχές και στα μυαλά των Ελλήνων και σχεδιάζει μια τεράστια φωτοσβεστική επιχείρηση. Η Παιδεία είναι επικίνδυνη διαδικασία. Μπορεί να απομυθοποιήσει εύκολα κι εκείνην και τους ομοίους της, συναυτουργούς στο έγκλημα.
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, υπουργός «Δικαιοσύνης», υπογράφει τη θανατική καταδίκη αναρίθμητων Ελλήνων, με το νομοσχέδιο που θα αποφυλακίσει χιλιάδες εγκληματίες και θα τους αφήσει να ασελγήσουν ξανά πάνω στα κορμιά των ανυπεράσπιστων θυμάτων τους. Ταυτόχρονα, πιστός στις προσταγές του ολετήρα Παπανδρέου, είναι έτοιμος να αποποινικοποιήσει τη χρήση και τη διακίνηση ναρκωτικών.
Είναι ξεκάθαρο ότι η νεολαία, που την τρέμουν οι διαχειριστές της σκλαβιάς μας, αποτελεί τον κύριο στόχο: θα της κλείσουν τα σχολεία, θα την εξαθλιώσουν περισσότερο, θα τοποθετήσουν τον λευκό θάνατο μπροστά της, παροτρύνοντάς την να δοκιμάσει, αφού θα είναι... νόμιμο.
Η Κατοχή είναι ξανά εδώ, παρέα με τον άγριο χειμώνα, την πείνα, την απόγνωση και τους δωσιλόγους της. Το καλοκαίρι μπορεί να φέρει μόνο η Αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.